HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

Πού και πότε θα γίνουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 19 Ιουλίου:

Από τις 4.30 τα ξημερώματα έως τις 6.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο Λ.Χερσονήσου, στις περιοχές, ξενοδοχείων Belvedere, θαλασσινό αστέρι, Eri beach, Silva mariis, Γλάρος, Νόρα, κέντρων Ροδάνθη και Ακρόπολη, συγκροτήματος Κασαβέτη, κέντρο Star water park, Δημοτικού σχολείου, εκκλησιών Ευαγγελισμού και Αγ.Παρασκευής.Στην κεντρική, παραλιακή οδό και οδό προς Κρέτα Μάρις,στην περιοχή του camping Δανδαρή καθώς και σ’όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από 7 έως 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές της επιχείρησης Everest και του ξενοδοχείου Katrin.

Από τις 9.30 έως τις 10.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μέσα Κατσαμπά στις οδούς Ιασίου και Μαυσώλου. Στις περιοχές φούρνου Κομψέλη, σκαπτικών Αγγελάκη, χυτηρίου Σαρηγιάννη, επιχειρήσεως Κρητικών κρεάτων, αποθηκών Σανιδά και Goodyear .Επίσης στη ΒΙ.ΠΕ.Η.στις οδούς Α από την οδό Ε έως την οδό Δ, Β από την οδό Η έως την οδό Λ και στις οδούς Ν, Ξ, Μ, Λ, Ζ περιλαμβνομένων των επιχειρήσεων πλυντήρια Θέμης, Γωνιαννάκη, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Πλεκτεμπορική, Τυποκρέτα, Σαμπαθιανάκη, ΚΣΟΣ, Παπαδάκη, Εργαζάκη, Ελαιουργικής, Φαρσάρη, Καζανάκη, Σεκέρη, Βενέρη, Ιντεάλ, Κασελάκη, αποθηκών Μαραζάκη, μαρμάρων Βιτσαρά καθώς και στις εγκαταστάσεις της Κρητικής τηλεόρασης του Ραδιο 9, 84 και του Super radio.

Από τις 11 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην Καλλιθέα και στην ΒΙΠΕ στις οδούς Δ, Ι, Ο, Π, Ρ και Κ από Ι έως και εργ.Μάρμη, Θ από την οδό Κ έως την οδό Δ περιλαμβανομένων των εργοστασίων Καστρινογιάννη, Καστέλ, Μαυρομάτη, Βαθυπέτρου, Οικοδομική Τεχνική, Τrans Beton, Μαυρομάτη, Μιχαήλου, Γωννιανάκη, First guality cheese, Mega plast, Μινωικά πλαστικά, Αγρέξ, Κρητική Γαστρονομία, Μηλάκη, Αλεξίου, Beton Μεσσαράς, Μάρμη, βιοτ.Κατσιμπρή, Σοφίου, Βεμετ, Δομική, Κρήτης, Αρετή ΑΒΕΕ, Φασομυτάκη, Κανδεμήλη, Αβραμίδη, Νίκης Α.ε, Μαράκη κ Κρητών Άρτος.

Δευτέρα 20 Ιουλίου:

Από τις 5 τα ξημερώματα έως τις 8 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στο Λ.Χερσονήσου, στις περιοχές του ξενοδοχείων Knosos Royal Village, Χρυσή Αμμουδιά, Annabelle Village, Καλουτσάκη, Creta Maris, Terra Maris, , Albatros, Heronissos, της παραλιακής οδού προς το Λιμεναρχείο Χερσονήσου.Επίσης στην περιοχή Σαραντάρι.

Από τις 8 έως τις 8.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Grant Hotel, Suntos SA, Arminta, Nana Beach και ξενοδοχείο Horizon.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι:Δήμος Φαιστού:

Στις Μοίρες στην περιοχή του παλιού εργοστασίου Πετρακογιώργη και στην περιοχή νοτιοανατολικά του Ι.Ν.Αγ.Νεκταρίου.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.Κνωσού από την οδό Βορεάδη εώς την οδό Γερουλάνου.

Τρίτη 21 Ιουλίου:

Από τις 4.30 τα ξημερώματα έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στον Αγκισαρά, στις περιοχές της διακλάδωσης προς το Οροπεδίου Λασιθίου, των ξενοδοχείων Όαση, Bella Maris, Anissa Beach, Costa Mare, Zorbas Village, Serita Beach, Okeanis και ξενοδοχείο Γαλήνη.

Από τις 7.30 έως τις 8.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανάληψη στις περιοχές των ξενοδοχείων Λύττος και Καλντέρα.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου:  Στη λεωφ.25ης Αυγούστου, στις κτιριακές εγκαταστάσεις της εταιρίας Μινωικές γραμμές Α.Ε.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στην περιοχή του Γυμνασίου Μοιρών.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, στη θέση Ποταμός, στην περιοχή του αρδευτικού Παπαδάκη και της διακλάδωσης προς Γακγκάλες και Στόλους.

Τετάρτη 22 Ιουλίου:

Από τις 4.30 τα ξημερώματα έως τις 6.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στην Ανάληψη, στις περιοχές των ξενοδοχείων Τζιράκη, Ήλιος, Europa Beach, Stella Village και Danellis.

Από τις 6.30 έως τις 8.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές Πισκοπιανό, Κουτουλουφάρι και Μεγ.Χερσόνησος.Στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Δήμου και σε όλες όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων:Στο χωριό Πεζά, στην περιοχή της Ένωση Πεζών (ψυγεία), στη διακλάδωση προς Χουδέτσι,στην περιοχή του νέου ελαιουργείου της Ένωσης Πεζών,της επιχείρησης ΦΗΜΗ.Επίσης στο χωριά Καλονή και στο Χουδέτσι στην περιοχή του κόμβου Χουδετσίου προς τους Κουνάβους και στις περιοχές των ελαιουργείων Βασιλάκη και Πολιτάκη και του κονικλοτροφείου Πεζανάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Αστρακοί.

Από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά στις οδούς Μυστρά από την οδό Ικτίνου μέχρι την οδό Αντιοχείας και στην οδό Ικτίνου από την οδό Δαμασκηνού έως τη λεωφ.Ανδρ.Παπανδρέου.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Γενικά στο χωριό Ζήντα.

Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Καλονή.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Πεζά, στην περιοχή του ελαιουργείου της Ένωσης Πεζών.

Πέμπτη 23 Ιουλίου:

Από τις 5 τα ξημερώματα έως τις 6 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στις περιοχές της επιχειρήσεως KRIVEK και Τρουλινού, των διαμερισμάτων Παπαδοκωστάκη, των κτιριακών εγκαταστάσεων του ΙΚΑ, του θερμοκηπίου Ρουμελιωτάκη και στην περιοχή του κόμβου προς το οροπέδιο Λασιθίου.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Κάτω Καλύβια, Άνω και Κάτω Καστελιανά, Φαβριανά, Δεμάτι. Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης Ανδρουλάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Καλύβια.

Παρασκευή 24 Ιουλίου:

Από τις 4.30 τα ξημερώματα έως τις 7 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 7 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στη Σταλίδα, στις περιοχές των ξενοδοχείων Κέρνος, Ίκαρος, και Αναστασία.

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Πατσίδερος και Ζήντα.

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στις οδούς Μ.Κρήτης από την οδό Πετλέμπουρη έως την οδό Εφόδου, Εφόδου από την οδό την οδό Πετλέμπουρη έως την λ.Σοφ.Βενιζέλου, Πετλέμπουρη από την οδό Εφόδου έως την οδό Ινάτου, Απολλωνίας και Γορτύνης από την Μ.Κρήτης έως την οδό Κ.Παπαδοπούλου.Επίσης στις οδούς Τυρταίου, Άνδρου, Μανδηλαρά, Ακρωτηρίου, Αλκαίου, Κ.Παπαδοπούλου, Δωριέων και Πηνειού.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Πανόραμα και Στείρωνας.

Από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Πατσίδερος και Ζήντα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση