HomeHL-LifestyleBig Brother: Το νέο σχέδιο, οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες των παικτών

Big Brother: Το νέο σχέδιο, οι περιπέτειες και οι δοκιμασίες των παικτών

Ο ρόλος του Μικρούτσικου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την προβολή της τελευταίας εκδοχής του, επιστρέφει το Big Brother, το οποίο επιστρέφει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Το reality αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ενώ επρόκειτο να βγει στον αέρα τον περασμένο Μάρτιο. Ωστόσο, λόγω των αλλαγών η πρεμιέρα μετατέθηκε για τη νέα σεζόν. Ο Χάρης Βαρθακούρης αναλαμβάνει χρέη παρουσιαστή και το μόνο βέβαιο είναι ότι ως φόρμα θα συζητηθεί, όπως γράφει το Secret των Παραπολιτικών.

Από τις διαρροές γίνεται γνωστό ότι οι ιθύνοντες έχουν φροντίσει οι παίκτες που θα παραμείνουν έγκλειστοι στο σπίτι να είναι ικανοί να φέρουν τα πάνω κάτω και να κερδίσουν το ενδιαφέρον, ενώ θα υπάρξουν και κάποιες προσθήκες της τελευταίας στιγμής, καθώς τρέιλερ των συμμετοχών παίζεται στον αέρα αυτήν την περίοδο.

Η πρεμιέρα έχει ήδη οριστεί για το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει στην τηλεόραση μαζί με το Big Brother και ο ρόλος του για ακόμη μια φορά αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση, καθώς θα σχολιάζει τα τεκταινόμενα στα live αλλά θα μπαίνει και μέσα στο σπίτι να μπερδέψει τις καταστάσεις και να προκαλέσει ντόρο με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, καθώς γνωρίζει καλύτερα από όλους τι σημαίνει τηλεόραση. Η κατοικία που θα υποδεχθεί τους παίκτες βρίσκεται στο Κορωπί και είναι έτοιμη εδώ και καιρό. Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο 700 τ.μ. που διαθέτει ακόμη και πισίνα 12 μέτρων, στον οποίο έχουν εγκατασταθεί 56 κάμερες και 50 μικρόφωνα.

Για τη διαμόρφωσή του, 20 κοντέινερ με ειδικό τεχνικό εξοπλισμό κατέφθασαν από την Ολλανδία, ενώ επί δύο μήνες 25 διαφορετικά συνεργεία (περισσότερα από 400 άτομα) εργάστηκαν νυχθημερόν. Οι παίκτες δεν θα μένουν χαλαροί στο σπίτι, αλλά κάθε εβδομάδα θα περνούν από πρωτότυπες δοκιμασίες που θα ταράζουν τις ισορροπίες μεταξύ τους, καθώς από το αποτέλεσμα θα κρίνεται αν θα εξασφαλίζουν ή όχι τον εβδομαδιαίο προϋπολογισμό για τις απαραίτητες αγορές. Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι 24 ώρες το 24ωρο, αφού θα υπάρχει live streaming μέσα από την ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ. Τα δύσκολα είναι όταν οι συγκάτοικοι θα καλούνται μέσω ψηφοφορίας να επιλέξουν τους υποψηφίους προς αποχώρηση.

Πηγή: Secret

Διαφήμιση
Διαφήμιση