HomeHL-9Στο Λασίθι ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25

Στο Λασίθι ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25

Την Τρίτη σε Ιεράπετρα και Αγ.Νικόλαο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίσκεψη στον Άγιο Νικόλαο και στην Ιεράπετρα την Τρίτη (21/7) θα πραγματοποιήσει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης που θα συνοδεύεται από τους βουλευτές του ΜέΡΑ25 Αγγελική Αδαμοπούλου και Γιώργο Λογιάδη καθώς και στελέχη του ΜέΡΑ25.

Το πρωί της Τρίτης 21 Ιουλίου στις 9 π.μ. ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης θα μεταβεί στην Επισκοπή Ιεράπετρας όπου θα έχει συνάντηση με μέλη της Επιτροπής Πολιτών Ιεράπετρας με αντικείμενο συζήτησης το σχεδιαζόμενο αιολικό πάρκο στην περιοχή.

Στη συνέχεια στις 10 π.μ. θα ακολουθήσει συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25 στη πόλη της Ιεράπετρας.
Στις 11:30 π.μ. θα μεταβεί στον Άγιο Νικόλαο όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανώλη Πεπόνη καθώς και με σωματεία εργαζομένων.

Στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τη Δ.Ε του Επιμελητηρίου Λασιθίου, επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς στο Επιμελητήριο του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Στις 13:30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο κέντρο της πόλης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συνάντηση με φίλους και μέλη του ΜέΡΑ25.

Διαφήμιση
Διαφήμιση