HomeHL-LifestyleΠαντρεύτηκε σήμερα το πρωί η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Παντρεύτηκε σήμερα το πρωί η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Μυστικός γάμος, ποιοι ήταν παρόντες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη παντρεύτηκε τον Ιταλό επιχειρηματία Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι σε μια μυστική τελετή στο κάστρο Γουίνδσορ.

Το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί στο παρεκκλήσι του Σεντ Τζέιμς στα τέλη Μαϊου, ωστόσο η τελετή αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και δεν είχε ανακοινωθεί νέα ημερομηνία από το παλάτι.

Παρούσα στον γάμο η βασίλισσα Ελισάβετ

Στον μυστικό γάμο παραβρέθηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, που βρίσκονται σε απομόνωση στο ίδιο κάστρο, με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν να δείχνουν την αυτού Μεγαλειότητα να φορά ένα πράσινο παλτό.

Πιστεύεται ότι οι γονείς της νύφης, ο πρίγκιπας Άντριου – που βρίσκεται στην δίνη του σκανδάλου Επστάιν – και η Σάρα Φέργκιουσον, ήταν και οι δύο παρόντες, ενώ παραμένει άγνωστο εάν ήταν παρούσα η μικρότερη αδερφή της πριγκίπισσας Βεατρίκης, η πριγκίπισσα Ευγενία με τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκιγχαμ

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσε την είδηση του γάμου με την έκδοση μιας σύντομης δήλωσης: «Η ιδιωτική γαμήλια τελετή της πριγκίπισσας Βεατρίκης και του κου Εντουάρντο Μαπέλι Μότσι πραγματοποιήθηκε στις 11 π.μ. την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Βασιλικό Παρεκκλήσι των Αγίων Πάντων στο Royal Lodge, του Γουίνδσορ. Στην μικρή τελετή παραβρέθηκαν η βασίλισσα Ελισάβετ, ο δούκας του Εδιμβούργου και στενά μέλη της οικογένειας. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με όλες τις σχετικές κυβερνητικές οδηγίες» ανέφερε η δήλωση.

Ο γάμος είχε προγραμματιστεί για τις 29 Μαΐου

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο Ιταλός επιχειρηματίας είχαν ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον περασμένο Σεπτέμβριο με τον γαμπρό να κάνει πρόταση γάμου με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι, κατά την διάρκεια μιας ρομαντικής απόδρασης στην Ιταλία. Λίγο καιρό αργότερα, ανακοίνωσαν την ημερομηνία του γάμου τους, προγραμματισμένος για τις 29 Μαΐου.

Στην τελετή επρόκειτο να παραβρεθούν 150 καλεσμένοι και θα γινόταν στο παρεκκλήσι του Σεντ Τζέιμς στο Λονδίνο, με μια λαμπερή δεξίωση σχεδιασμένη για τους κήπους του παλατιού του Μπάκιγχαμ. Το ζευγάρι όμως, αναγκάστηκε να «αναβάλλει» τον γάμο λίγο μετά την ανακοίνωση του Βρετανού πρωθυπουργού στις 23 Μαρτίου για το εθνικό lockdown λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Γνωρίζονταν χρόνια αλλά η σχέση μετρά μόλις δύο χρόνια

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, η πριγκίπισσα Βεατρίκη γνώρισε τον Εντοάρντο, που είναι πατέρας ενός 4χρονου αγοριού, στους φίλους της μόλις δύο μήνες αφότου έγιναν ζευγάρι σε ένα πάρτι που έκανε ο Ινδός δισεκατομμυριούχος Κακσμί Μιτάλ τον Νοέμβριο του 2018.

Το ζευγάρι γνωρίζετε εδώ και χρόνια και μάλιστα η πριγκίπισσα Βεατρίκη είχε παραβρεθεί στην κηδεία του πατριού του Εντοάρντο, Κρίστοφερ Σέιλ, που πέθανε από καρδιακή προσβολή το 2011 και ήταν στενός φίλος του Ντέιβιντ Κάμερον.

Να σημειωθεί ότι είναι ο πρώτος σύντροφος που η πριγκίπισσα Βεατρίκη παρουσιάζει επίσημα στον κόσμο, μετά τον χωρισμό της το 2016 με τον Ντέιβ Κλαρκ με τον οποίο ήταν μαζί 10 χρόνια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση