HomeΕΛΛΑΔΑΣε αργία τέθηκε ο 51χρονος εκπαιδευτικός από την Ερέτρια που αποπλάνησε 14χρονη

Σε αργία τέθηκε ο 51χρονος εκπαιδευτικός από την Ερέτρια που αποπλάνησε 14χρονη

Ο δάσκαλος συνελήφθη επ' αυτοφώρω

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκτός σχολικού περιβάλλοντος θα παραμείνει ο 51χρονος εκπαιδευτικός που κατηγορείται ότι αποπλάνησε μια 14χρονη μαθήτρια.

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στον εκπαιδευτικό από την Ερέτρια -ο οποίος προφυλακίστηκε- αφορά το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12, αλλά όχι τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, με υπογραφή της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως ο 51χρονος εκπαιδευτικός τέθηκε σε αργία.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, έδωσε προ ημερών τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του εκπαιδευτικού που συνελήφθη για την αποπλάνηση ανήλικης. Πρόκειται για τον Μπουρδάρα Γεώργιο, του Πέτρου και της Μαρίας, που γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου του 1969 στην Πάφο της Κύπρου.

Η υπόθεση αποπλάνησης της 14χρονης μαθήτριας είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη. Είχε προηγηθεί η καταγγελία μιας γυναίκας στο γραφείο της Εισαγγελίας Ανηλίκων Χαλκίδας, η οποία είχε αντιληφθεί την ερωτική σχέση τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Ασφάλεια Χαλκίδας όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, ο 51χρονος φέρεται να είχε χρόνια ερωτική σχέση με την 14χρονη και συγκεκριμένα από τότε που την είχε μαθήτρια στο δημοτικό.

Ο δάσκαλος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω

Μετά την καταγγελία η αστυνομία άρχισε να παρακολουθεί στενά τον εκπαιδευτικό προκειμένου να διαπιστώσει αν ευσταθεί. Τελικά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, το βράδυ της Δευτέρας ο δάσκαλος φέρεται να συναντήθηκε με τη μαθήτρια. Η σύλληψή του, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε επ’ αυτοφώρω, όταν οι δυο τους ήταν μέσα στο αυτοκίνητο του και βρίσκονταν σε ερωτικές περιπτύξεις.

Ο δάσκαλος οδηγήθηκε αρχικά στον εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή Χαλκίδας, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Πέμπτη. Κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η οικογένεια της 14χρονης μαθήτριας έχει ήδη καταθέσει μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού, ενώ το κορίτσι αναμένεται να εξεταστεί από ιατροδικαστή. Ήδη έδωσε κατάθεση, παρουσία παιδοψυχολόγου, στους αστυνομικούς και της παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση