HomeHL-9Aίθριος σήμερα ο καιρός στην Κρήτη

Aίθριος σήμερα ο καιρός στην Κρήτη

Συνεχίζεται το μελτέμι, αν και λίγο πιο εξασθενημένο στο Αιγαίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζεται το μελτέμι, αν και λίγο πιο εξασθενημένο στο Αιγαίο κρατώντας σε ευχάριστα επίπεδα τη θερμοκρασία.

Παρόμοιος καιρός θα επικρατήσει την Παρασκευή, αλλά και το Σαββατοκύριακο.

Στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με βελτίωση από το βράδυ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός.

Πιο αναλυτικά, την Πέμπτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας, πιθανώς τοπικά ισχυρές. Η θερμοκρασία από 14 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδικές νεφώσεις με πιθανές βροχές το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα γύρω ορεινά και το θερμόμετρο από 20 έως 29 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή ηλιοφάνεια με απογευματινές βροχές στα ορεινά. Η θερμοκρασία από 14 έως 33 βαθμούς.

Στην Πάτρα, λίγη παροδική συννεφιά.

Στην Πελοπόννησο, αρκετή ηλιοφάνεια με μεμονωμένες βροχές από το μεσημέρι στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 13 έως 33 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αίθριος καιρός και η θερμοκρασία έως 30 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι βόρειοι έως 7 μποφόρ στο Καρπάθιο και η θερμοκρασία από 21 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 17 έως 33 βαθμούς.

Στην Αττική, αρκετή ηλιοφάνεια με πιθανότητα τοπικών βροχών το μεσημέρι και το απόγευμα. Άνεμοι ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Κρήτη

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες γενικά ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι βόρειοι έως 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 20 έως 31 βαθμούς.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση