HomePost ItΧ. Μαμουλάκης: «Κωλυσιεργίας συνέχεια από την Κυβέρνηση για το πρόγραμμα «Εξ Οικονομώ» στην Κρήτη»

Χ. Μαμουλάκης: «Κωλυσιεργίας συνέχεια από την Κυβέρνηση για το πρόγραμμα «Εξ Οικονομώ» στην Κρήτη»

Η απάντηση του Υπουργείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καμία διάθεση δεν υπάρχει από το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας για να αξιοποιήσει τους πρόσθετους πόρους ύψους 10 εκ. ευρώ που διατέθηκαν από την Περιφέρειας Κρήτης για να ενταχθούν άμεσα 900 δικαιούχοι – πλέον αυτών που είχαν ήδη χρηματοδοτηθεί – στον δεύτερο κύκλο του προγράμματος πρόγραμμα Εξ Οικονομώ.

Αυτό προκύπτει από την «απάντηση» που έδωσε το Υπουργείο στην Κοινοβουλευτική Ερώτηση που είχε καταθέσει ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, ζητώντας εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται από την πλευρά του.

«Το «επιτελικό» κράτος του κ. Μητσοτάκη, αποδεικνύεται ξανά άκρως αναποτελεσματικό και ανίκανο ακόμα και για τα πιο απλά ζητήματα, όπως η απορρόφηση κονδυλίων που του προσφέρονται» αναφέρει σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Αυτό όμως είναι καταστροφικό για την οικονομία μας, καταστροφικό για τον οικοδομικό κλάδο που ακόμα δεν έχει συνέλθει από την προηγούμενη κρίση, αλλά και τροχοπέδη στην επίτευξη των στόχων τόσο του εθνικού όσο και του ευρωπαϊκού ενεργειακού σχεδιασμού».

Διαφήμιση
Διαφήμιση