HomeHL-LifestyleΣάκης Ρουβάς: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του Aπόλλωνα

Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του Aπόλλωνα

 «Αγάπη είναι να μοιράζεσαι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές, δεν πάει όμως να είναι κ ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς που αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του. Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά.

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και μεγάλη οικογένεια με την Κάτια Ζυγούλη, με τους μικρούς Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα να είναι η απόλυτη προτεραιότητά τους. Το ζευγάρι μετά το τέλος το καραντίνας έχει ήδη ξεκινήσει τις πρώτες του εξορμήσεις στην παραλία και απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές.

Ένα τέτοιο στιγμιότυπο μοιράστηκε η Κάτια Ζυγούλη. Το πρώην μοντέλο απαθανάτισε με τον φωτογραφικό φακό τον μικρό Απόλλωνα την ώρα που δίνει ένα τρυφερό φιλί στον μπαμπά Σάκη Ρουβά. Στην ίδια ανάρτηση, ανέβασε και μία δεύτερη φωτογραφία στην οποία πατέρας και γιος τρώνε μαζί ένα καρπούζι και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγάπη είναι να μοιράζεσαι». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes και τα σχόλια από θαυμαστές και διαδικτυακούς φίλους, έπεσαν βροχή.

Προηγήθηκε όμως κι ένα βίντεο από τη Κάτια Ζυγούλη με θέα τη θάλασσα για το οποίο έγραψε «Μια εικόνα μπορεί εύκολα να μεταφερθεί, με τους ήχους της και τις μυρωδιές της. Για μένα όμως το νερό ήταν πάντα πολλά περισσότερα. Ήταν και είναι το γιατρικό για το συναίσθημα μου. Σε οποιαδήποτε μορφή του, με κάνει ευτυχισμένη, απομακρύνει τις λύπες μου, με θεραπεύει», έγραψε χαρακτηριστικά η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε τις φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με τον γιο της:

Αλλά και το βίντεο από την εξόρμησή τους στη θάλασσας…


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγάπη είναι να μοιράζεσαι. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση