HomeHL-97ης ΥΠΕ Κρήτης: Παραδίδεται έντυπο υλικό για τον καρκίνο του παγκρέατος

7ης ΥΠΕ Κρήτης: Παραδίδεται έντυπο υλικό για τον καρκίνο του παγκρέατος

Πρωτοβουλία του Συλλόγου «Ευ Ζω με τον Καρκίνο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αύριο Τρίτη 14.07.2020 και ώρα 13:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση παράδοσης, στη Διοικήτρια κα Λένα Μπορμπουδάκη και τον Υποδιοικητή της 7ης ΥΠΕ Κρήτης κ. Δημήτρη Αγαπίου, έντυπου υλικού για τον καρκίνο του παγκρέατος.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», στο πλαίσιο της συνεργασίας του με φορείς, με στόχο την πρόληψη, την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του πληθυσμού για τα συμπτώματα και την αντιμετώπιση της νόσου.

Την επιστημονική και εκδοτική μέριμνα του ενημερωτικού εντύπου ανέλαβε και ολοκλήρωσε η Περιφέρεια Κρήτης και τη διανομή του σε όλο το νησί η 7η Υγειονομική Περιφέρεια, μέσω των μονάδων ευθύνης της.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν, εκ μέρους της Περιφέρειας Κρήτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής,κ. Λάμπρος Βαμβακάς, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος διασύνδεσης της Περιφέρειας με εθελοντικές οργανώσεις & Εντεταλμένη τομέα Τουρισμού Π.Ε. Ηρακλείου κα Γεωργία Μηλάκη, ο Αν. Γενικός Διευθυντής Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Περιφέρειας Κρήτης κ. Σπύρος Επιτροπάκης.

Το Σύλλογο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» θα εκπροσωπήσουν η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κα Μαρία Θεοδωρίδου, η Γραμματέας κα Φανή Καλαθάκη και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Κωνσταντινίδης Θεοχάρης και Κοντού Αναστασία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής, κ. Λάμπρος Βαμβακάς , τα στελέχη της Περιφέρειας και οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. του Συλλόγου «Ευ Ζω με τον Καρκίνο» θα προβούν σε δηλώσεις.

.

Διαφήμιση
Διαφήμιση