HomeHL-SportsΟ Μανώλης Βογιατζάκης για τον Γιώργο Σίμο

Ο Μανώλης Βογιατζάκης για τον Γιώργο Σίμο

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Βογιατζάκης, αναφέρθηκε στον ένα χρόνο συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σίμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Βογιατζάκης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στον ένα χρόνο συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σίμο.

Ο κύριος Βογιατζάκης, έκανε μια μικρή αναδρομή στο ένα χρόνο κοινής παρουσίας που έχουν στην ομάδα, στάθηκε στις στιγμές που έζησαν και του ευχήθηκε η συνεργασία αυτή να διαρκέσει πολλά ακόμα χρόνια!

Αναλυτικά: 

Ένας χρόνος γεμάτος δυνατά συναισθήματα! Από εκείνο το μεσημέρι της 12ης Ιουλίου 2019, όταν γνωριστήκαμε στην Ολλανδία, μέχρι σήμερα που συμπληρώθηκαν 12 μήνες κοινής παρουσίας στον ΟΦΗ, υπήρξαν πολλές χαρούμενες, αλλά και δύσκολες στιγμές.

Η διαχείριση έπαιζε πάντα τον πιο σημαντικό ρόλο!

Ποτέ δεν έχασες τον δρόμο σου, αλλά και τον σεβασμό σου προς κάθε μέλος της ομάδας! Δεν έψαξες ποτέ δικαιολογίες όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά κι αυτό σε ανέβαζε ακόμα περισσότερο στα μάτια όλων μας!

«Παίρνουμε μαθήματα και στα θετικά και στα αρνητικά»!

Είμαστε τυχεροί όσοι, αυτό τον χρόνο, συνεργαστήκαμε μαζί σου, αλλά και με όλο το τεχνικό τιμ (Πέρι, Γιάννη, Κωνσταντίνο, Βαγγέλη, Τάσο και με τον Ευθύμη στην προετοιμασία)!

Μακάρι ο πρώτος χρόνος σου στον πάγκο του ΟΦΗ να αποτελέσει την αρχή μιας συνεργασίας που θα διαρκέσει για πολλά ακόμα χρόνια!

Κόουτς, ευχαριστούμε! Στα δύσκολα είμαστε ακόμα περισσότερο δίπλα σου!!!

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση