HomeHL-LifestyleΕλλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 22 κιλά στο παρελθόν

Ελλη Κοκκίνου: Αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 22 κιλά στο παρελθόν

Αναφέρθηκε και στους χωρισμούς της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλεσμένη στη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε στο μεσημέρι του Σαββάτου η Ελλη Κοκκίνου και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, τους χωρισμούς της και τα παραπανίσια κιλά που κατάφερε να χάσει.

Η ερώτηση ήρθε πρώτα από τη Ναταλία Γερμανού, η οποία ζήτησε να μάθει αν η Ελλη Κοκκίνου βιώνει τους χωρισμούς της στο 100% με την τραγουδίστρια να παραδέχεται πως πέφτει στα πατώματα και μάλιστα για πολύ καιρό. «Το ζω! Μπορεί να βάλω τραγούδια που με κάνουν ακόμα πιο χάλια, το ζω στο μεγαλείο του, αλλά μάλλον αυτό είναι κακό» δήλωσε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια, ενώ λίγο αργότερα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού «Καυτές Ερωτήσεις», ο Κώστας Τσουρός ζήτησε να μάθει ποιος από τους τρεις χωρισμούς της την πόνεσε περισσότερο.

Φανερά αμήχανη και χωρίς να θέλει να αποκαλύψει το όνομα του πρώην συντρόφου της, η Έλλη Κοκκίνου αφού αρίθμησε τους χωρισμούς της με χρονολογική σειρά, άφησε να εννοηθεί πως ο χωρισμός που την πόνεσε περισσότερο ήταν ο χωρισμός με τον Γιώργο Μπόγρη, ενώ αμέσως μετά, στην ερώτηση για το αν έχει κάνει κάποιον πρόσφατα unfollow η απάντησή της ήταν και πάλι ο αριθμός «3», που πιθανόν να αναφερόταν στον νεαρό μπασκετμπολίστα.

Η Ναταλία Γερμανού αναφέρθηκε επίσης στην επιτυχημένη προσπάθεια της Ελλης Κοκκίνου να χάσει 22 ολόκληρα κιλά στο παρελθόν.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως λόγω του θυροειδούς είχε πάρει 22 κιλά και τα έχασε και με διατροφή αλλά και με άσκηση. Συγκεκριμένα είπε πως κάθε μέρα περπατούσε από τη Γλυφάδα έως τη Βάρκιζα για περίπου τέσσερις ώρες.
Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελλης Κοκκίνου:

Μαυρισμένη, αδυνατισμένη και φουλ ανανεωμένη…

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση