HomeHL-LifestyleH selfie της 62χρονης Σ. Στόουν έκανε όλους να αναρωτιούνται πόσων χρονών είναι

H selfie της 62χρονης Σ. Στόουν έκανε όλους να αναρωτιούνται πόσων χρονών είναι

Μια θεά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εχει χρονομηχανή η Σάρον Στόουν; Ενδεχομένως…

Η selfie που πόσταρε η Σάρον Στόουν, σχεδόν χωρίς μακιγιάζ, για να δείξει στους ακολούθους της το νέο pixie κούρεμά της, έκανε πολλούς να αναρωτιούνται τι έχει κάνει η διάσημη ηθοποιός, καθώς έμοιαζε τουλάχιστον 20 χρόνια μικρότερη.

«Ευχαριστώ πολύ για το κούρεμά μου Adir!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Σάρον Στόουν, κάνοντας tag των κομμωτή των σταρ Adir Abergel, ο οποίος επιμελείται επίσης τα χτενίσματα με των Κρίστεν Στιούαρτ, Σαρλίς Θερόν και Αν Χάθαγουέι.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Σάρον Στόουν, η σταρ του Βασικού Ενστίκτου, πόσταρε μια φωτό της πριν ακόμη συμμετάσχει στην ταινία από την εποχή που ήταν μοντέλο σε ηλικία 19 ετών.

Σε μια συνέντευξή της το 2016 στο περιοδικό NewYou, η Σάρον Στόουν ανέφερε ότι έχει νιώσει την πίεση να κάνει πλαστική επέμβαση αλλά προς το παρόν αντιστέκεται.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσοι γιατροί προσπαθούν να μου πουλήσουν ένα λίφτινγκ», είπε χαρακτηριστικά η Σάρον Στόουν. Ανέφερε ακόμη ότι ενώ κάποιοι γιατροί την είχαν σχεδόν πείσει, κοιτώντας τις φωτό της το μετάνιωνε αναρωτώμενη «τι θα φτιάξουν»; «Ναι έφτασα κοντά στο να κάνω πλαστική, αλλά ειλικρινά, πιστεύω ότι αυτές είναι ατέλειες του γήρατος έχουν μια σεξουαλικότητα. Είναι αισθησιακές».

Και συνέχισε η Σάρον Στόουν: «Πρέπει να καθίσετε και να κοιτάξετε καλά τον εαυτό σας, ειδικά καθώς μεγαλώνετε και το πρόσωπό σας αλλάζει. Οι άνθρωποι φοβούνται να αλλάξουν. Φοβούνται ότι χάνουν κάτι. Δεν καταλαβαίνουν ότι κερδίζουν επίσης κάτι».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thanks so much for my happy haircut Adir! @hairbyadir

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone) στις

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση