HomeΚΡΗΤΗΔωρεάν “Καφές Δανδάλη” για τους Ελληνες στρατιώτες στις Καστανιές Εβρου

Δωρεάν “Καφές Δανδάλη” για τους Ελληνες στρατιώτες στις Καστανιές Εβρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ξεχωριστή προσφορά, με ευαισθησία και συμβολική σημασία, απο την οικογένεια Δανδάλη, τον ιδιοκτήτη της εταιρείας «καφές Δανδάλης» Αλέκο Δανδάλη και τον υιό του και πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννη Δανδάλη

Με δική τους πρωτοβουλία, έστειλαν ένα φοργηγό, με καφέ Δανδάλη, απο το Ηράκλειο, προς τις Καστανιές Εβρου για να βοηθήσουν, την προσπάθεια των Ελλήνων στρατιωτών, στα σύνορα, τις μέρες που έδιναν πραγματική μάχη για να αντιμετωπίσουν τα καραβάνια μεταναστών, που ερχόταν απο την Τουρκία.

Ο Στρατηγός και ο διοικητής της Μεραρχίας του Ελληνικού στρατού, έστειλαν ευχαριστήριο τηλεγράφημα, αλλά και μια τιμητική πλακέτα, προκειμένου να ευχαριστήσουν την οικογένεια και την εταιρεία «Δανδάλης» συνολικά, για την ενέργεια τους, αυτή.

Η πλακέτα παραδόθηκε στα γραφεία της εταιρείας Δανδάλης, απο τον Θάνο Κατίδη, κάτοικο της περιοχής, μέσω του οποίου η εταιρεία Δανδάλης, έκανε αυτήν την προσφορά, γiα τους Ελληνες στρατιώτες της πρώτης γραμμής, στις Καστανιές Έβρου.

Ο Υποστράτηγος Ιωάννης Βασιλάκης αναφέρει μεταξύ στην επιστολή του, προς την οικογένεια Δανδάλη, ότι «σας εκφράζω τις θερμές μου ευχαριστίες, για την ανιδιοτελή στήριξη και την υλική συνδρομή σας στην αδιάκοπη προσπάθεια της Μεραρχίας, για τον έλεγχο των διαρκώς αυξανόμενων μεταναστευτικών ροών.

Η βοήθεια σας δείχνει το έμπρακτο ενδιαφέρον σας για τον Ελληνικό στρατό και συμβάλλει αποφασιστικά, στην εκπλήρωση της αποστολής της Μεραρχίας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση