HomeHL-9Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του έργου «Κατασκευή Ανισόπεδου Κόμβου Κουνάβων»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή του έργου «Κατασκευή Ανισόπεδου Κόμβου Κουνάβων»

Κλείνει το τμήμα της αρτηρίας Ηράκλειο-Βιάννος στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Κουνάβων την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, στα πλαίσια της εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή Ανισόπεδου Κόμβου Κουνάβων», και προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες επί της κεντρικής αρτηρίας στην περιοχή των κλάδων του κόμβου Κουνάβων, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός τμήματος της αρτηρίας Ηράκλειο-Βιάννος στο ύψος του Ανισόπεδου Κόμβου Κουνάβων την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας από την αρτηρία θα πραγματοποιείται μέσω των νέων κλάδων του ανισόπεδου κόμβου που έχουν ήδη κατασκευαστεί.  Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η συνεχής κίνηση των οχημάτων από Ηράκλειο προς Βιάννο και αντίθετα, με μία λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση, χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας και χωρίς καμία στένωση. Η κυκλοφορία επί της συνδετηρίας οδού του κόμβου που εξυπηρετεί τη σύνδεση των Κουνάβων με το Χουδέτσι θα εκτελείται χωρίς καμία διακοπή κυκλοφορίας και εκτροπή.

sxedio

Για την ενημέρωση των οδηγών αλλά και για την τήρηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, προβλέπεται η  τοποθέτηση ρυθμιστικών και πληροφοριακών πινακίδων στην περιοχή των έργων.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν εγκριθεί με την 138/2019 Απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και  την με αριθμό πρωτοκόλλου 4254/8-5-2020 απόφαση της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης,  θα ισχύσουν από την Τρίτη 14 Ιουλίου 2020 και θα διαρκέσουν περίπου 3 μήνες.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση