HomePost ItΣτο πλευρό των εργαζομένων του επισιτισμού και του τουρισμού ο Χάρης Μαμουλάκης

Στο πλευρό των εργαζομένων του επισιτισμού και του τουρισμού ο Χάρης Μαμουλάκης

Εκφράζουν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

 

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σωματείου Εργαζομένων Επισιτισμού – Τουρισμού ν. Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην πλ. Ελευθερίας στο Ηράκλειο, παρευρέθηκε ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Ο Χάρης Μαμουλάκης συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Σωματείου Μιχάλη Ριζικιανάκη, τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιο Βοργιά, καθώς και με μέλη του Σωματείου και σε δήλωσή του τόνισε: «Για μια ακόμα φορά, οι εργαζόμενοι του επισιτισμού και του τουρισμού εκφράζουν την αγωνία τους για την επόμενη μέρα.

rizikianakis-vorgias-mamoulakis

Βρίσκονται εντελώς απροστάτευτοι απέναντι στη νέα καθημερινότητα, επωμίζονται όλες τις οικονομικές συνέπειες της υγειονομικής κρίσης και δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία διάθεση από την πλευρά της Κυβέρνησης για να υποστηριχθούν ουσιαστικά.

ergazomenoi-1

Παραμένουμε στο πλευρό τους, αφουγκραζόμαστε την αγωνία τους, συμμεριζόμαστε τους φόβους τους και είμαστε αποφασισμένοι να μην σταματήσουμε να πιέζουμε με κάθε διαθέσιμο τρόπο, έτσι ώστε, έστω και τώρα, να αντιληφθεί ο κ. Μητσοτάκης τα αποτελέσματα της καταστροφικής πολιτικής του».

 

 

 

 

 

 

 

Από το γραφείο τύπου

 

 

 

Επισυνάπτονται φωτογραφίες

Διαφήμιση
Διαφήμιση