HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια επιστολή για ναρκωτικά από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου

Συγχαρητήρια επιστολή για ναρκωτικά από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου

Για την πάταξη των ναρκωτικών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ρεθύμνου με αφορμή τις πρόσφατες και συνεχόμενες επιτυχίες που σημειώθηκαν στα πλαίσια της καταπολέμησης και πάταξης της μάστιγας των ναρκωτικών, που είχαν ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και εκρίζωση περίπου 1.750 δενδρυλλίων κάνναβης αλλά και της ανεύρεσης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης (400 γρ), εκφράζει δημόσια τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους του συναδέλφους που συμμετείχαν στις επιχειρήσεις αυτές για το ζήλο, την εργατικότητα και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για μία ακόμη φορά οι συνάδελφοί μας, λειτουργώντας με αυταπάρνηση και περίσσιο φιλότιμο και υπερβαίνοντας με τις δράσεις τους τα εσκαμμένα των καθηκόντων τους, προσέδωσαν υψηλό αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες και στην τοπική κοινωνία μας, δίνοντας ένα ακόμα καίριο πλήγμα στη μάστιγα των ναρκωτικών.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι στο Νομό μας, οι συνάδελφοί μας επιχειρούν καθημερινά, υπερβάλλοντας εαυτόν, προκειμένου να εξαλειφθούν τέτοιου είδους αδικήματα, τις περισσότερες φορές χωρίς τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και κατάλληλα οχήματα …

Η Ένωσή μας σε συνέχεια και των ανωτέρω θεωρεί ότι υπάρχει επιτακτική ανάγκη για άμεση ενίσχυση της Δ.Α. Ρεθύμνης με μόνιμο αστυνομικό προσωπικό, μέσω των επικείμενων έκτακτων μεταθέσεων και όχι με αποσπάσεις συναδέλφων μας, καθώς αυτό αποτελεί μια προσωρινή, κοστοβόρα και μεσοβέζικη λύση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση