HomeHL-GreeceΤρεις κινήσεις της ΔΕΗ αλλάζουν το τοπίο για τους καταναλωτές

Τρεις κινήσεις της ΔΕΗ αλλάζουν το τοπίο για τους καταναλωτές

Αυτόματη ψηφιακή βοηθός και διευρυμένο ωράριο σε εμβληματικά καταστήματα της επιχειρήσεις. Πώς μπορεί ο καταναλωτής να κλείσει ραντεβού και να εξυπηρετηθεί χωρίς ουρές και καθυστερήσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία είναι η στρατηγική της ΔΕH στην προσπάθειά της να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Για την επιτυχία του σχεδίου επιστρατεύεται η τεχνολογία, οι ψηφιακές υπηρεσίες αλλά και οι υποδομές της επιχείρησης. Παράλληλα, προσαρμόζονται και τα ωράρια λειτουργίας προκειμένου να καλύπτονται οι ανάγκες των καταναλωτών.

Στο παραπάνω πλαίσιο η Επιχείρηση προχώρησε σε αλλαγές στο ωράριο λειτουργίας εμβληματικών καταστημάτων, καθιέρωσε το ηλεκτρονικό και τηλεφωνικό ραντεβού ενώ θέσπισε και την αυτόματη ψηφιακή βοηθό της ΔΕH.

Αναλυτικά:

Ωράριο. Σε τρία εμβληματικά καταστήματα εφαρμόζεται νέο διευρυμένο ωράριο από τις 07:30 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο κατάστημα ΔΕH στην Αθήνα, στην Αριστείδου 5-7, στο νεότερο κατάστημα ΔΕH, στην Ομόνοια, Αγίου Κωνσταντίνου 11 και στο μεγαλύτερο κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στην Τσιμισκή 136. Όπως σημειώνουν αρμόδιες πηγές, ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, το απογευματινό ωράριο εξυπηρέτησε έναν πολύ μεγάλο αριθμό πελατών.

Ηλεκτρονικό και τηλεφωνικό ραντεβού. Η ΔΕH εγκαινίασε την εφαρμογή Ηλεκτρονικού και Τηλεφωνικού Ραντεβού για τα τρία παραπάνω καταστήματα ΔΕH που υποστηρίζουν την υπηρεσία, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους καταναλωτές, να κλείσουν ραντεβού και να επισκεφθούν το κατάστημα που επιθυμούν, συγκεκριμένη ημέρα και ώρα από τις 08:00 π.μ. έως τις 19:30 μ.μ., χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις.

Το ραντεβού προγραμματίζεται ηλεκτρονικά στο dei.gr ή τηλεφωνικά μέσω του 11770. Επιπλέον, ο καταναλωτής έχει την επιλογή να ακυρώσει το ραντεβού του, με τον ίδιο τρόπο. Τότε, η χρονοθυρίδα είναι αμέσως διαθέσιμη για τον επόμενο καταναλωτή.

«Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθός της ΔΕH». Η νέα εφαρμογή που έχει λανσάρει η ΔΕH, διευκολύνει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία. Είναι διαθέσιμη στο messenger στο ΔΕH Chatbot και στο dei.gr και απαντά άμεσα στις ερωτήσεις των καταναλωτών. Αρκεί κανείς να πληκτρολογήσει το μήνυμά του και θα λάβει άμεσα ενημέρωση.

Σχολιάζοντας τις κινήσεις της επιχείρησης, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕH, αρμόδιος για θέματα Εμπορίας, Γιώργος Καρακούσης δήλωσε: «Η ΔΕH συνεχίζει τη διαδικασία εκσυγχρονισμού της Εμπορίας της εγκαινιάζοντας τρεις νέες υπηρεσίες, που στόχο έχουν να απλοποιήσουν και να βελτιώσουν την εμπειρία του πελάτη.

Μέσα στο τελευταίο τρίμηνο ενισχύσαμε τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης και εντάξαμε σε αυτά σύγχρονες υπηρεσίες, όπως οι τηλεφωνικές πληρωμές, το ηλεκτρονικό συμβόλαιο, η εξυπηρέτηση μέσω Facebook.

Συνεχίζουμε με νέες πρωτοβουλίες, που θα μειώσουν τον χρόνο αναμονής των πελατών στα καταστήματα, θα διευκολύνουν την απομακρυσμένη εξυπηρέτηση και θα βελτιώσουν την εμπειρία τους, ενώ θα εμπλουτίζουμε διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, στο πρότυπο των αντίστοιχων μεγάλων διεθνών παρόχων ενέργειας.

euro2day.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση