HomeHL1-GreeceΑχτσιόγλου για Καλογρίτσα-Παππά: Δήθεν αποκάλυψη –Η μόνη μας σχέση μαζί του είναι ότι του αρνηθήκαμε τηλεοπτική άδεια

Αχτσιόγλου για Καλογρίτσα-Παππά: Δήθεν αποκάλυψη –Η μόνη μας σχέση μαζί του είναι ότι του αρνηθήκαμε τηλεοπτική άδεια

«Για δήθεν αποκάλυψη» κάνει λόγο η Εφη Αχτσιόγλου σχολιάζοντας τα όσα καταγγέλλει ο Χρήστος Καλογρίτσας για τον Νίκο Παππά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μιλώντας στο Mega, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε δήθεν αποκάλυψη το δημοσίευμα ότι ο Χ. Καλογρίτσας έλαβε για λογαριασμό της εταιρίας του 3 εκατομμύρια ευρώ ως εικονική σύμβαση μετά από μεσολάβηση του Ν. Παππά.

«Πρόκειται για δήθεν αποκάλυψη. Ο κ. Καλογρίτσας, προσπαθεί να μετατρέψει μια ιδιωτική αστική διαφορά σε πολιτικό ζήτημα. Η μόνη σχέση που είχαμε με τον Καλογρίτσα ως κυβέρνηση ήταν να του αρνηθούμε να λάβει άδεια για κανάλι γιατί δεν είχε να πληρώσει το τίμημα. Ο κ. Θεοδωρικάκος έχει συνεργασία και είναι συνέταιρος με τον κ. Καλογρίτσα. Άρα ίσως ξέρει κάτι παραπάνω για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες».

 

Παράλληλα, η κ. Αχτσιόγλου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιλέγει να επενδύσει σε «έναν βούρκο αναπαραγωγής, κασετών και δήθεν σκανδάλων» και σχολιάζοντας τη συνομιλία Παππά – Μιωνή, υποστήριξε ότι δεν προκύπτει «κάτι μπεμπτό για τον κ. Παππά». «Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί κασέτες από ιδιώτες για να δείξει τι; Oτι ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί κουβέντες που δεν ταιριάζουν σε έναν υπουργό; Θα είναι πιο προσεκτικός την άλλη φορά ο κ. Παππάς» συμπλήρωσε η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός.

Αχτσιόγλου: Η κυβέρνηση μας επιστρέφει σε εποχές δεύτερου μνημονίου

Η κ. Αχτσιόγλου τόνισε ότι «με τις πολιτικές της κυβέρνησης επιστρέφουμε σε εποχές δευτέρου μνημονίου, εποχές ραγδαίας ύφεσης, εκτίναξης της ανεργίας, μείωσης του εισοδήματος των πολιτών και εργαζόμενων φτωχών», αυτές οι επιλογές «δεν φέρνουν μόνο κοινωνικό όλεθρο αλλά είναι και αναποτελεσματικές οικονομικά, είναι ένας φαύλος κύκλος ο οποίος οδηγεί σε πολύ μεγαλύτερη υφεσιακή τάση».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι «η συντριπτική πλειονότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων δεν έχουν λάβει ούτε ευρώ» και σημείωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την ενίσχυσή τους με «άμεση ρευστότητα, μέσω μη επιστρεπτέας ενίσχυσης». Στα δημόσια ταμεία, επισήμανε, «υπάρχειδημοσιονομικό περιθώριο που ξεπερνά τα 37 δισ. ευρώ», ένα μέρος των χρημάτων από αυτό το“μαξιλάρι” που άφησε η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ «πρέπει να αξιοποιηθούν και να πέσουν στην πραγματική οικονομία, για να στηριχθούν οι μισθοί, οι θέσεις εργασίας και η λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

«Είμαστε έτοιμοι για εκλογές»
Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, δήλωσε ότι «ο κ. Μητσοτάκης αν ήθελε θα είχε κλείσει αυτή τη συζήτηση. Αν λάβει μία τέτοια απόφαση θα το κάνει γιατί φοβάται τις κοινωνικές αντιδράσεις, οι οποίες θα ακολουθήσουν τη βαθιά οικονομική κρίση λόγω των δικών του επιλογών. Οι πολίτες θα εκτιμήσουν αρνητικά μία ενδεχόμενη τέτοια απόφαση. Από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι προγραμματικά και θα είναι ευκαιρία για να διαμορφωθεί μία προοδευτική πλειοψηφία».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση