HomeΚΟΣΜΟΣ36χρονος Αμερικανός καταβρόχθισε 75 χοτ-ντογκ σε δέκα λεπτά!

36χρονος Αμερικανός καταβρόχθισε 75 χοτ-ντογκ σε δέκα λεπτά!

Το διαγωνισμό διοργανώνει από το 1972 κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου, την ημέρα που οι ΗΠΑ γιορτάζουν την Ανεξαρτησία τους, η αλυσίδα εστιατορίων Nathan’s Famous

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στην κατανάλωση χοτ ντογκ έσπασε ένας 36χρονος Αμερικανός καταβροχθίζοντας 75 τεμάχια μέσα σε μόλις 10 λεπτά στον ετήσιο διαγωνισμό στο Κόνι Άιλαντ της Νέας Υόρκης!

Το διαγωνισμό διοργανώνει από το 1972 κάθε χρόνο στις 4 Ιουλίου, την ημέρα που οι ΗΠΑ γιορτάζουν την Ανεξαρτησία τους, η αλυσίδα εστιατορίων Nathan’s Famous και ο Τζόι Τσέστνατ γιόρτασε χθες τη 13η συνεχή νίκη του. Τη δόξα του στην κατανάλωση του αγαπημένου fast food ακόμη και διασημοτήτων ζήλεψε η 35χρονη Μίκι Σούντο, που έφαγε μέσα σ’ ένα δεκάλεπτο 48,5 χοτ ντογκ κατακτώντας για έβδομη φορά τη νίκη και σπάζοντας επίσης το αντίστοιχο παγκόσμιο ρεκόρ στις γυναίκες!

https://www.youtube.com/watch?v=r2cuNiPSJ9o&feature=emb_logo

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού – και παρά τους ισχυρισμούς του Τραμπ ότι το 99% των κρουσμάτων είναι… εντελώς ακίνδυνα – ο φετινός διαγωνισμός δεν διεξήχθη μπροστά από το εστιατόριο, αλλά σε εσωτερικούς χώρους του με πλαστικά διαχωριστικά μεταξύ των συμμετεχόντων. «Γύρω στο έκτο λεπτό αισθάνθηκα έντονα να μου λείπει το κοινό και η ενθάρρυνσή του», δήλωσε ο Τσέστνατ στο δίκτυο ESPN. Πάντως αποχώρησε περιχαρής, αφού κατάφερε όχι μόνον να γεμίσει την κοιλιά του με χοτ ντογκ, αλλά να τσεπώσει και το έπαθλο των 10.000 δολαρίων για τη νίκη του!

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση