HomeHL-9Κρήτη: Συγκλονίζουν τα λόγια της μάνας για το τροχαίο του παιδιού της

Κρήτη: Συγκλονίζουν τα λόγια της μάνας για το τροχαίο του παιδιού της

"Σαν οικογένεια διαλύσαμε - Η ζωή αξίζει πολύ"

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκινεί μία μητέρα από την Κρήτη με το μήνυμά της, με αφορμή το τροχαίο του γιου της πριν από 19 χρόνια.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η γυναίκα από την Κίσσαμο Χανίων, σε μία προσπάθεια να αφυπνίσει όσους κρατούν το τιμόνι, η οικογένεια της διέλυσε μετά το σοβαρό τροχαίο του γιου της.

Διαβάστε τα λόγια που μοιράστηκε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης,  Γιάννη Λιονάκη, ο οποίος έκανε γνωστή την εν λόγω ιστορία, μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πριν 19 χρόνια ο γιος μου στην Κίσσαμο Χανίων είχε ένα σοβαρό τροχαίο. Από ό,τι μας είπαν κάποιοι στην προσπάθειά του να αποφύγει κάποιον που του έκλεισε το δρόμο έπεσε πάνω σε ένα καφαο του Ο Τ Ε. Το αποτέλεσμα; ΜΕΘ, αγώνας ζωής και θανάτου.

Η αποκατάσταση πόντος – πόντος, παλεύουμε ακόμα με φρικτούς πόνους από τα κατακάθια που έμειναν σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σαν οικογένεια διαλύσαμε, με τον πατέρα να δίνει τέρμα στη ζωή του και εγώ σαν μάνα να έχω την υποχρέωση να παλέψω για να δω το παιδί μου να μην πονάει, αν το καταφέρω ποτέ.

Σας παρακαλώ όσοι κρατάτε τιμόνι, όπως και να λέγεται, τι μηχανή, τι αυτοκίνητο, προσοχή, η ζωή αξίζει πολύ’, μην καταστρέφετε τη ζωή σας και τις οικογένειές σας«.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση