HomeHL-9Νέα πλατφόρμα εκπαίδευσης από δυο ταλαντούχους νέους

Νέα πλατφόρμα εκπαίδευσης από δυο ταλαντούχους νέους

Πρωτοποριακό ψηφιακό εργαλείο για τους μαθητές στο πλαίσιο του σύγχρονου τρόπου εκπαίδευσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο νέοι έχουν δημιουργήσει μία πρωτοποριακή πλατφόρμα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της εκπαίδευσης. Ο Ηλίας Συμεωνίδης και ο Γιώργος Δεσίπρης, συνιδρυτές της ήδη-έτερον, παρουσίασαν το νέο τους εγχείρημα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:

«Είναι κάτι το οποίο βρίσκεται στα σκαριά για αρκετό καιρό καθώς η ποιότητα είναι το κύριο μέλημά μας. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό ψηφιακό εργαλείο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της Ελλάδας. Στην ήδη-έτερον αντιμετωπίζουμε κάθε μαθητή εξατομικευμένα και τον υποστηρίζουμε καθημερινά στην πορεία προς τους στόχους του.

Η επιστημονική μας ομάδα, με τη βοήθεια μαθητών, δημιούργησε μία σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα μάθησης, που περιλαμβάνει βίντεο με τη βασική θεωρία, τεστ αυτοαξιολόγησης, πρότυπες λυμένες ασκήσεις, καθώς και τις λύσεις των ασκήσεων του σχολικού βιβλίου. Παρέχεται live υποστήριξη από καθηγητές για κάθε απορία των μαθητών μας.

hdh-eteron-1

Κάθε βίντεο σχεδιάζεται αναλυτικά και αξιολογείται ως προς την αρτιότητα από ειδικούς συνεργάτες σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Πριν αναρτηθεί υποβάλλεται σε έλεγχο, εξασφαλίζοντας έτσι την ορθότητα και την ποιότητα του περιεχομένου.

Τα βίντεο εμπλουτίζονται με λήψεις από drone, πειράματα σε πραγματικές συνθήκες, κινούμενους χαρακτήρες που μιλούν και χιουμοριστικές στιγμές, που διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Σε όλα αυτά δίνουμε έμφαση στη λεπτομέρεια προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε την ανταπόκριση του μαθητή.

Το ταξίδι της δημιουργίας αυτής της πλατφόρμας ήταν και είναι μαγευτικό και ελπίζουμε να φανεί εξίσου συναρπαστικό και σε όλους εσάς».

https://www.youtube.com/watch?v=rppj5wTgkKo

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση