HomeΣΠΟΡΑμπέλ Φερέιρα: «Με αυτούς θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους»

Αμπέλ Φερέιρα: «Με αυτούς θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους»

Στην προσπάθεια των νεαρών παικτών του ΠΑΟΚ στάθηκε ο Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις που έκανε στη Nova μετά τη λήξη του ματς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Αμπέλ Φερέιρα μίλησε μετά το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και αναφέρθηκε στο ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας του στην Κρήτη, στη θετική παρουσία των νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δικέφαλος αυτό το διάστημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports:

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Μπήκαμε πολύ καλά στο γήπεδο, όπως θέλαμε και πετύχαμε το γκολ, όμως στη συνέχεια ο αντίπαλος μας πήρε τη «μάχη» του κέντρου και από τη δική μας πλευρά υπήρχε νευρικότητα, αν και το γκολ θα έπρεπε να μας απελευθερώσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος κάποιων ποδοσφαιριστών μας έδωσε ενέργεια και διάθεση και προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε. Η αποβολή του αντιπάλου, ανάγκασε τον ΟΦΗ να κλειστεί και η μοναδική μας διέξοδος ήταν από τα πλάγια. Πετύχαμε ένα γκολ από στατική φάση και μέχρι τέλους προσπαθήσαμε για να πάρουμε τη νίκη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τις απουσίες: 

«Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε με τους παίκτες που έχουμε. Προσπαθήσαμε να πάρουμε τη νίκη, δεν τα καταφέραμε… Οι αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν και έγιναν με αυτό το σκοπό.

Να φτάσουμε στη νίκη. Οι παίκτες που μπήκαν μας βοήθησαν και είμαι ικανοποιημένος γιατί έδωσαν όλη την ενέργεια τους, όμως δυστυχώς δεν ήταν αρκετό.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο με τους παίκτες που έχουμε διαθέσιμους. Έχω πει από την αρχή της σεζόν ότι αυτό που επιθυμούμε είναι δύο παίκτες σε κάθε θέση, ώστε να έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα.

Όμως είμαι ικανοποιημένος με παίκτες όπως ο Μιχαηλίδης, ο οποίος έβγαλε νεύρο και έδωσε ενέργεια στο παιχνίδι. Αυτό θέλουμε, παίκτες που θα μας δίνουν αυτό που χρειαζόμαστε.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για τους τραυματίες και από τη στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, τότε θα σκεφτούμε και θα δουλέψουμε με αυτούς που έχουμε στη διάθεση μας.

 Δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες. Θα κάνουμε το καλύτερο με τους παίκτες που είναι στη διάθεση μου. Οι νεαροί έχουν δώσει απαντήσεις και ενέργεια και με αυτούς θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους».
Διαφήμιση
Διαφήμιση