HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Αφήσαμε την καρδιά μας στο γήπεδο»

Γιώργος Σίμος: «Αφήσαμε την καρδιά μας στο γήπεδο»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε για το υψηλό κίνητρο και την ιστορία του ΟΦΗ με αφορμή την προσπάθεια απέναντι στον ΠΑΟΚ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports μετά το φινάλε του ματς με τον ΠΑΟΚ και αναφέρθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τα πλέι οφ.

Συγκεκριμένα είπε:

«Κίνητρο η ιστορία του συλλόγου, αλλά και το προσωπικό μας κίνητρο για διάκριση. Υπήρξε ένταση, σήμερα καλ να μην υπάρχει αλλά είναι ανθρώπινο. μπήκαμε με διάθεση, κόντρα στη ροή ο παοκ προηγήθηκε, αλλά η αντίδραση μας ήταν εξαιρετική.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν δύσκολα τα πράγματα μετά την αποβολή, Οι παίκτες έχουν μεγάλοι καρδιά και το απέδειξαν σήμερα. ίσως την τελευταία φάση θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αφήσαμε την καρδιά μας στο γήπεδο».

Για τις πολλές αλλαγές 

«Έχουμε ένα ρόστερ με σημαντικούς παίκτες. όλοι έχουν ρόλο, μικρό ή μεγάλο.

Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε πολλούς αλλαγές.

Είναι δύσκολο για τους παίκτες να δίνουν συνεχόμενα παιχνίδια, γι’ αυτό επιλέγουμε να χρησιμοποιούμε διαφορετικούς παίκτες». 

Για το αν θα βοηθήσουν τον ΟΦΗ τα πλέι οφ εν όψει Europa League

«Δεν υπάρχουν καλύτερα παιχνίδια, για να δημιουργήσουμε χαρακτήρα και προσωπικότητα εν όψει των αντιπάλων μας στο Europa league. Θα μεγαλώσουμε σαν ομάδα, συστηθήκαμε ξανά στην κατηγορία και θα γνωριστούμε καλύτερα». 

Για το γκολ του Φιγκειρέδο

«Πολύ ωραίο γκολ, συνδυαστικό παιχνίδι και με ακρίβεια, μπράβο σε όλους. Ικανότητα και δουλειά για να πετύχεις τέτοιο γκολ». 

Για το τι θυμάται από τον τελικό του Euro 2004

«Στο χωριό μου στα Γιάννινα και βγήκαμε στους δρόμους. Μας χάρισαν μια τεράστια στιγμή και θα τη θυμόμαστε για πάντα!».
Διαφήμιση
Διαφήμιση