HomeΣΠΟΡΠέδρο Μαρτίνς: «Θεϊκή σεζόν, ευχαριστώ παίκτες, πρόεδρο και κόσμο»

Πέδρο Μαρτίνς: «Θεϊκή σεζόν, ευχαριστώ παίκτες, πρόεδρο και κόσμο»

Εν μέσω…μπουγέλου από τους παίκτες του, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα του Novasports για την κατάκτηση του τίτλου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εν μέσω…μπουγέλου από τους παίκτες του, ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στην κάμερα του Novasports για την κατάκτηση του τίτλου!

Αναλυτικά:

Για το πρωτάθλημα: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο το γεγονός ότι πανηγυρίζουμε τον 45ο τίτλο του συλλόγου χωρίς τους φιλάθλους μας, είμαι πολύ λυπημένος που δεν το γιορτάζουμε δίπλα τους. Το αφιερώνω σε κάποιους ανθρώπους της οικογένειας μου που έφυγαν πολύ νωρίς από τη ζωή και κυρίως στον πατέρα μου που έφυγε πολύ νέος και τον έχω πάντα κοντά μου».

Για το στοιχείο που είχε η ομάδα του: Είχαμε κυρίως ψυχή και πνεύμα πρωταθλητή, ομαδικότητα, ποιότητα και όλα όσα φτιάχνουν αυτή την υπέροχη ομάδα. Θα συνεχίσουμε να τα έχουμε και στο μέλλον, το εγγυώμαι. Δεν ήταν εύκολο, όλα οφείλονται στην πολλή δουλειά. Είχαμε πολλά εμπόδια,  ατυχίες, αντιξοότητες και το κυριότερο στοιχείο ήταν η πνευματική δύναμη, η ποιότητα αλλά και η πολλή δουλειά.

Ήταν μία θεϊκή σεζόν και θέλω που να ευχαριστήσω όλη την ομάδα, τους παίκτες. Έμαθα πολλά από αυτούς και είμαι πολύ υπερήφανος το αξίζουν, δούλεψαν πάρα πολύ και τους ευχαριστώ για όσα έμαθα δίπλα τους».

Για το γεγονός ότι έμεινε μετά την περσινή χρονιά: «Οφείλεται στο ότι πέρσι η ομάδα ήταν νέα και χρειαζόταν χρόνο. Ο πρόεδρος είναι έξυπνος, ξέρει τον Ολυμπιακό και του αφιερώνουμε τον τίτλο. Από τα περσινά δείγματα ξέραμε ότι τα αποτελέσματα θα έρχονταν.

Υπήρχε και ο πιο έξυπνος και σοφός κριτής, ο κόσμος, ο οποίος είχε δει από πέρσι ότι βρισκόμασταν σε σωστό δρόμο και μας έδωσε τη δύναμη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Πίστεψαν στη δυνατότητές μας και τους ευχαριστούμε που ήταν μαζί μας σε όλη τη διαδρομή».

Για το αν θέλει δεύτερο και τρίτο τίτλο στη σεζόν: «Θα το ήθελα πάρα πολύ, θα το κυνηγήσουμε, δεν σταματάμε ποτέ, όπως είπε και ένας Πορτογάλος ποιητής, όσο υπάρχει ζωή υπάρχουν όνειρα. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε αλλά έχουμε τη δυνατότητα αν και στην Ευρώπη έχουμε πολύ δύσκολους αντιπάλους. Το μεγάλο όνειρο είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να ονειρευόμαστε».

Για τα σημάδια κόπωσης: «Παίζαμε πριν από 72 ώρες και αυτό ίσως φάνηκε. Συνεχίζουμε όμως να δουλεύουμε καλά, έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια, δεν θέλουμε να σταθούμε σε αυτό που γίνεται τώρα αλλά στην προσπάθεια όλης της χρονιάς, έχουμε πετύχει πολλά ωραία πράγματα και έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ».

 Για τη μεγαλύτερη βραδιά του τίτλου: «Ήταν πολλές εντός και εκτός έδρας, το πιο σημαντικό ήταν ότι είχαμε συνέπεια και δέσμευση στον στόχο μας».
Διαφήμιση
Διαφήμιση