HomeHL-9ΚΟΚ: Εκατοντάδες παραβάσεις στην Κρήτη – Τι έδειξαν οι έλεγχοι

ΚΟΚ: Εκατοντάδες παραβάσεις στην Κρήτη – Τι έδειξαν οι έλεγχοι

277 οι παραβάσεις στους δρόμους του νησιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκατοντάδες ήταν και αυτή τη βδομάδα οι παραβάσεις που βεβαιώθηκαν σε οδηγούς της Κρήτης για υπερβολική ταχύτητα και για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., από τις 22 έως τις 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε όλη την Επικράτεια και βεβαιώθηκαν συνολικά 6.620 παραβάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, συνεργεία της Τροχαίας έλεγξαν συνολικά 29.070 οχήματα και βεβαιώθηκαν 5.955 στις παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα και 665 παραβάσεις για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (642), της Θεσσαλονίκης (565), της Πιερίας (429), του Κιλκίς (427), της Φθιώτιδας (321) και του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (277).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

Υπενθυμίζεται ότι η σωστή οδική συμπεριφορά των χρηστών του οδικού δικτύου και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις, τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση