HomeΚΡΗΤΗΛουκέτα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος την Πέμπτη

Λουκέτα στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος την Πέμπτη

Στο πλευρό των καταστηματαρχών και η ΟΕΒΕΝΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Επισιτισμού και Διασκέδασης Ν. Ηρακλείου (ΣΕΕΔΝΗ) καλεί όλους τους επαγγελματίες καταστηματάρχες υγειονομικού ενδιαφέροντος να προχωρήσουν σε 24ώρο κλείσιμο των επιχειρήσεών τους την Πέμπτη 2 Ιουλίου (από τις 6 π.μ) ως ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα τα “ανοιχτά” θέματα που ταλανίζουν τις επιχειρήσεις του κλάδου.

Στην ανακοίνωση τους η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου αναφέρει:
Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) με αφορμή τους αυστηρούς ελέγχους που διενεργήθηκαν και τα τσουχτερά πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε καταστήματα εστίασης στΗράκλειο, τάσσεται υπέρ των επαγγελματιών του κλάδου Επισιτισμού και Διασκέδασης.

Τα μέτρα που σκοπό έχουν την παρεμπόδιση της εξάπλωσης του κορωναϊού έχουν εφαρμοστεί από την πλειοψηφία των επαγγελματιών.

Η λήψη μέτρων εισπρακτικού χαρακτήρα σε αυτή την δύσκολη εποχή που οι επισιτιστικές επιχειρήσεις έχουν μπει σε μία περίοδο αναδιοργάνωσης, ψάχνοντας την ιδανική λύση για την επιβίωση τους, θα αποτελέσει τη χαριστική βολή οδηγώντας σε περισσότερα λουκέτα και αύξηση της ανεργίας.

Η ΟΕΒΕΝΗ καλεί τους επιχειρηματίες να σεβαστούν το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει τεθεί για την προστασία της δημόσιας υγείας και την πολιτεία να διενεργεί προληπτικούς και όχι τιμωρητικούς – εισπρακτικούς ελέγχους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση