Δεν έχουν τέλος τα ατυχήματα εντός πόλης στο Ηρακλείου, ένδειξη των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσονται ακόμα και μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης, ακόμα και κατά τη διάρκεια ωρών που κάποιος μπορεί να απολαμβάνει την βόλτα του ή έναν περίπατο με τα παιδιά του.

Ένα ακόμη τέτοιο ατύχημα καταγράφηκε στο Ηράκλειο όταν ένα αυτοκίνητο τούμπαρε στην παραλιακή ζώνη, στην περιοχή της Νέας Αλικαρνασσσού.

autokineto

Το ατύχημα συνέβη κάτω από άγνωστες συνθήκες, ωστόσο αναδεικνύει με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, με πόση ευκολία καταφέρνουμε να αναποδογυρίζουμε αυτοκίνητα μέσα στην πόλη μας.

autokineto

Όπως πρόσφατα είχε πει σε σχετική του ανάρτηση ο Πρόεδρος του Συλλόγου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Γιάννης Λιονάκης μετά το ατύχημα που καταγράφηκε στην περιοχή της Αμμουδάρας, την Κυριακή: «Θέλει πραγματικά…τέχνη !Και θέλει ταχύτητα ,νύχτα, Σαββατοκύριακο,και πολύ,μα πάρα πολύ οινόπνευμα! Ως πότε θα είμαστε τυχεροί;»

Είχαν προηγηθεί αντίστοιχα τροχαία στα Χανιά στην περιοχή του Πλατανιά, όπου ένα αυτοκίνητο, μετά από μια τρελή πορεία πήρε «σβάρνα» τα πάντα στο πέρασμα του, αλλά και στην περιοχή της Χρυσοπηγής όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας άνδρας βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε τοιχίο έξω από το μοναστήρι της Χρυσοπηγής με αποτέελσμα να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός και η συνοδηγός, οι οποίοι χρειάστηκε με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής να απεγκλωβιστούν από το όχημα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση