HomeHL-SportsΡικάρντο Βαζ: «Περήφανοι για όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα»

Ρικάρντο Βαζ: «Περήφανοι για όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα»

Ο Ρικάρντο Βαζ ανέφερε πως το ματς με τον Παναθηναϊκό κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ενώ δεν έκρυψε πως οι Κρητικοί είναι περήφανοι για όσα έχουν καταφέρει φέτος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό έμειναν στο μηδέν στο Γεντί Κουλέ με τον Πορτογάλο εξτρέμ των Κρητικών, Ρικάρντο Βαζ να τονίζει μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Για τις πολλές τελικές που είχε ο ΟΦΗ: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε, την διαφορά την έκαναν οι λεπτομέρειες. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε, θέλουμε να βελτιώθουμε και να δουλέψουμε σκληρά για να πάμε καλύτερα στο επόμενο παιχνίδι. Είχε να κάνει με τις λεπτομέρειες, μια μικρή διαφορά που θα μπορούσε να φέρει ένα γκολ».

Για την συμμετοχή του ΟΦΗ στα πλέι – οφ: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο γιατί πιστεύουμε ότι είναι ο καλύτερος για το club και την ομάδα μας».

Για το πως νιώθει να παίζει σε άδειο γήπεδο: «Δεν είναι το ίδιο με τον κόσμο στις εξέδρες, το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο και ο μας υποστηρίζει. Ακόμα και η παρουσία του έξω από το γήπεδο, με το που βγήκα για ζέσταμα το είπα στα παιδιά πως είναι διαφορετικά όταν δεν είναι στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι που κάνει μεγάλη την διαφορά μέσα στην έδρα μας».

Διαφήμιση
Διαφήμιση