HomeΚΡΗΤΗΚανονικά τα έργα αποχέτευσης Νεάπολης

Κανονικά τα έργα αποχέτευσης Νεάπολης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κανονικά δείχνει να εξελίσσεται ξανά το έργο της αποχέτευσης στη Νεάπολη. Ο εργολάβος που είχε προχωρήσει σε παύση εργασιών λόγω οικονομικών οφειλών, μετά από τις διαβεβαιώσεις που έλαβε από το ΕΠΠΕΡΑΑ ότι στις αρχές του επομένου μήνα το οικονομικά ζήτημα θα τακτοποιηθεί, ξανάπιασε δουλειά.

«Το μεγάλο αυτό έργο στη Νεάπολη προχωρά κανονικά και θα ολοκληρωθεί ομαλά μέσα στα αρχικά χρονοδιαγράμματα που έχουν μπει. Έργο που όταν ολοκληρωθεί θα μπορούν να γίνουν αναπλάσεις και επεμβάσεις παντού, διότι χωρίς το έργο βάσης σαν και αυτό δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο», είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δήμαρχος Δημήτρης Κουνενάκης.

«Πέρα όμως από το έργο αυτό που γίνεται στη Νεάπολη, προχωρούν οι αποχετεύσεις και οι αναπλάσεις στις Βρύσες, στο Χουμεριάκο, στην Φουρνή, στο Καστέλλι και Λατσίδα και μαζί με αυτό που γίνεται στην Βουλισμένη. Έτσι ολοκληρώνουμε τις παρεμβάσεις σε ζητήματα ουσιαστικά και σε υποδομές που απουσίαζαν στην περιοχή του πρώην Δήμου Νεάπολης ώστε να γίνει μετά όποια ανάπλαση χρειάζεται. Αστική αναζωογόνηση λέγεται αυτό που συμβαίνει στην ενδοχώρα του Μεραμπέλλου και όχι μόνο ώστε να μπουν οι βάσεις για την αστική εξέλιξη των χωριών παντού στον Δήμο μας.»

Ο Δήμαρχος πρόσθεσε ότι τα έργα αυτά ενισχύουν την ποιότητα της ζωής των κατοίκων, την επισκεψιμότητα στις περιοχές αυτές και μπαίνουν οι βάσεις για την καλύτερη πορεία τους.

ΘΑΝΟΣ Κ. – anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση