HomeHL-SportsΟΦΗ Παναθηναϊκός 0-0

ΟΦΗ Παναθηναϊκός 0-0

Στο 0-0 η αναμέτρηση στο «Γεντί Κουλέ» χωρίς να αλλάζει επί της ουσίας κάτι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το σαββατιάτικο  παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1.

Ένα αποτέλεσμα που επί της ουσίας δεν αλλάζει κάτι καθώς ο μεν ΟΦΗ έχει ήδη εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή του έξοδο κάτι που οφείλεται κατά κύριο λόγο στο «τριφύλλι» το οποίο δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές το βράδυ του Σαββάτου στο «Γεντί Κουλέ» με τις δύο ομάδες ουσιαστικά να έχουν από ένα ημίχρονο.

Το πρώτο για τον ΟΦΗ και το δεύτερο για τον Παναθηναϊκό, με το 0-0 πάντως να σφραγίζει τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, με τους «πράσινους» να φτάνουν τους 47 βαθμούς, ενώ οι «μελανόλευκοι» τους 35.

Καλύτερα πατούσε στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Γιώργου Σίμου έχοντας και μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, ενώ αντίστοιχα στο δεύτερο το σύνολο του Γιώργου Δώνη μπήκε πιο δυνατά και είχε ευκαιρίες, δοκάρι, αλλά και δύο ακυρωθέντα τέρματα, σωστά αμφότερα δεν μέτρησαν.

Με όρεξη μπήκε ο ΟΦΗ στο ματς και ήδη από το 3’ είχε ευκαιρία με το σουτ του Φιγκεϊρέδο όμως ο Διούδης δήλωσε «παρών», ενώ στο 11’ σε νέα φάση των γηπεδούχων  πάλι με πρωταγωνιστή τον Φιγκεϊρέδο, η κεφαλιά του οποίου πέρασε πάνω από την εστία.

Η μεγαλύτερη στιγμή για την ομάδα του Σίμου όμως ήταν στο 18’ με τον Βαζ που έκανε ιδανικά το πλασέ, όμως εξίσου ιδανικά και εντυπωσιακά ο Διούδης απομάκρυνε τη μπάλα σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και έφτασε στην εστία του ΟΦΗ απειλώντας στο 22’ με τον Κουρμπέλη το πλασέ του οποίου από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Γουάλι.

Δύο λεπτά μετά το ημίωρο ο Χατζηγιοβάνης δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή χάνοντας την ευκαιρία για το 0-1, με το 0-0 να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το «τριφύλλι» μπήκε πιο δυνατά χάνοντας ευκαιρίες να προηγηθεί με την πρώτη να έρχεται βέβαια από στατική φάση με την εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάνη στο 48’ και τη μπάλα να περνά άουτ.

Στο 58’ οι «πράσινοι» λίγο έλειψε να κάνουν το 0-1 όταν ο Χατζηγιοβάνης με σέντρα βρήκε τον Μακέντα, εκείνος πήρε την κεφαλιά με τον Γουάλι να βρίσκει τη μπάλα αλλά αυτή να πηγαίνει στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια να στέκεται τυχερός καθώς πήγε στα χέρια του.

Ένα λεπτό μετά τη μία ώρα αγώνα ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Μακέντα ωστόσο το τέρμα του Ιταλού στράικερ σωστά ακυρώθηκε καθώς βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, οριακό μεν, αλλά ήταν.

Πάντως στη συνέχεια, ο ρυθμός έπεσε και χρειάστηκε να φτάσουμε στο 73’ για να γίνει φάση, η πρώτη από πλευράς γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος με το μακρινό σουτ του Στάικου να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 79’ το σουτ με τη μία του Βαζ πέρασε πάνω από την εστία.

Με τη συμπλήρωση 85 λεπτών αγώνα ο νεοεισελθών στο ματς, Αργύρης Καμπετσής σκόραρε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με το γκολ πάντως να ακυρώνεται σωστά με τη χρήση του VAR καθώς πριν το γκολ προηγήθηκε χέρι του Περέα ο οποίος είχε βγάλει και την ασίστ στον Έλληνα επιθετικό.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος με τους Νέιρα, Βαζ, Στάικο να είναι οι καλύτεροι από πλευράς γηπεδούχων, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων οι Χατζηγιοβάνης, Μακέντα, Θεοχάρης και Σένκεφελντ.

Κίτρινες: 33’ Βαζ, 90+1’ Μαρινάκης, 90+3’ Μπράουν, 90+6’ Δεληγιαννίδης – 73’ Ανουάρ, 90+1’ Σένκεφελντ

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας), Βοηθοί: Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), VAR: Σκουλάς (Θεσσαλίας), AVAR: Πάτρας (Μακεδονίας).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Γουάλι, Μπράουν, Κουτρουμπής, Γιαννούλης, Κοροβέσης (69’ Μαρινάκης), Μεγιάδο, Ναμπί (69’ Στάικος), Νέιρα, Βαζ (90+2’ Δεληγιαννίδης), Φιγκεϊρέδο, Σεμέδο (44’ λ.τρ. Μάνος).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Θεοχάρης (78’ λ.τρ. Περέα), Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ (83’ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης (83’ Σερπέζης), Χατζηγιοβάνης, Κολοβός (63’ Ανουάρ), Μακέντα (83’ Καμπετσής).

Διαφήμιση
Διαφήμιση