HomeHL-GreeceΚαμμένος κατά Παπαγγελόπουλου: Ψευδή και συκοφαντικά όσα φέρεται να ισχυρίστηκε

Καμμένος κατά Παπαγγελόπουλου: Ψευδή και συκοφαντικά όσα φέρεται να ισχυρίστηκε

Να διαψεύσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος προέβη σε γραπτή δήλωση αναφερόμενος στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, ο πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος φέρεται να προέτρεπε τον Αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο ενώπιον του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα να διατάξει ανώτατο δικαστικό λειτουργό, τον κ.Ηλία Ζαγοραίο, να «δέσει» τα στελέχη του ομίλου των «Παραπολιτικών» για εγκληματική οργάνωση, συζήτηση που φαίνεται να έχει λάβει χώρα στο γραφείο του κ. Τσίπρα στη Βουλή.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης μάλιστα, μιλώντας στο Mega, παραδέχτηκε τη συνομιλία που είχε με τον διευθυντή των Παραπολιτικών Παναγιώτη Τζένο. Ωστόσο, για την ουσία των όσων αποκαλύπτονται επέλεξε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, λέγοντας ότι δεν θα μπει σε διάλογο, ενώ στην ερώτηση αν θα αντιδράσει νομικά απέναντι στο δημοσίευμα, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης δεν απάντησε θετικά.

Η ανακοίνωση του Πάνου Καμμένου

Μετά τις παραπάνω εξελίξεις ο Πάνος Καμμένος αναφέρει σε γραπτή δήλωση του:

«Μετά τη δημοσιοποίηση μιας από τις πολλές – προφανώς – θερμές συνομιλίες των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου με τον άλλοτε «αγαπημένο» τους υπουργό Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, εάν ο τελευταίος δεν διαψεύσει ρητά, αφενός την συνομιλία τους, αφετέρου τα όσα ψευδώς φέρεται να διηγήθηκε για προφανείς λόγους συναλλαγής, και οι πλέον αφελείς πλέον αντιλαμβάνονται την σχέση διαπλοκής που είχαν τα παραπάνω πρόσωπα μεταξύ τους, τα οποία ενημερώνονταν αναρμοδίως και υπογείως για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις, και μάλιστα για υπόθεση που αφορούσε στα ανήλικα παιδιά μου.

Όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για εμένα και την σύζυγό μου, με πρωτοφανές αγοραίο ύφος και για γνωστό εισαγγελικό λειτουργό από ό,τι φαίνεται εν αγνοία του και τον οποίο φέρεται να ενέπλεξε για να προσδώσει προφανώς αληθοφάνεια στη δυνατότητα των παρεμβάσεών του στη Δικαιοσύνη, υπέρ των στελεχών των «Παραπολιτικών» και όχι μόνον, δεν είναι απλώς ψευδή, συκοφαντικά και φράσεις του υποκόσμου, αλλά αποδεικνύουν τον παρασκηνιακό τρόπο, με τον οποίο εκτελούσε τα καθήκοντά του εν αγνοία μάλιστα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Θέλω να πιστεύω ότι οι μυστικές συνομιλίες των «κατασκόπων» δεν επεκτείνονταν και σε άλλες δικαστικές υποθέσεις όπως το Νoor1. Ας λύσουν μεταξύ τους τα χρέη και τα υπόλοιπα, εάν υπάρχουν. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποχρεούται να διαψεύσει όσα ψεύδη φέρεται να ισχυρίστηκε και να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν σε αυτό αλλιώς αναλαμβάνει την ευθύνη. Την απάντηση οφείλει να την δίνει στον ελληνικό λαό και όχι στο κανάλι Mega και τους μετόχους του. Σε ό,τι με αφορά, ηθικά δεν τον απαλλάσσει ότι προφανώς έλαβε χώρα μία ακόμη παράνομη υποκλοπή. Εάν δεν το κάνει, θα προσφύγω στη δικαιοσύνη η οποία ανήκει σε όλους τους Έλληνες και είναι ανεξάρτητη».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση