HomeHL-TOPΣτα Ανώγεια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Στα Ανώγεια ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ

Σύσκεψη για την πρόληψη και την πάταξη της παραβατικότητας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρίσκεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης κάνοντας πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί, ότι θα επαναλάμβανε την επίσκεψη του στο νησί.

Ειδικότερα ο κ. Χρυσοχοΐδης συνοδευόμενος από τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη, βρίσκονται στα Ανώγεια του Δήμου Μυλοποτάμου, στο πλαίσιο σύσκεψης, με αντικείμενο την πρόληψη και την πάταξη της παραβατικότητας,  στη σκιά των περιστατικών που συνέβησαν πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή.

xrysoxoidis-anogeia-2

Στη σύσκεψη συμμετέχουν, ο υφυπουργός υποδομών Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο περιφερειάρχης Κρήτης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής περιφέρειας Κρήτης, η αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, οι δήμαρχοι Ανωγείων και Μυλοποτάμου καθώς και φορείς της περιοχής.

Ο Υπουργός πριν τη σύσκεψη επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη ο οποίος τον καλωσόρισε ενώ θα πραγματοποιήσει επαφές και με φορείς του Μυλοποτάμου.

anogeia-xryso4

xrysoxoidis-anogeia-4

xrysoxoidis-anogeia-6

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που είχε πραγματοποιηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου το προηγούμενο διάστημα. ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερθεί στα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί στον Μυλοπόταμο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου ενώ υπογράμμισε πως «δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τέτοιου ύφους στον ορεινό Μυλοπόταμο».

xrysoxoidis-anogeia-3

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ρεθύμνου ζήτησαν την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων  Μυλοποτάμου και Ανωγείων, με περισσότερο προσωπικού προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης της περιοχής.

anogeia-xryso2

Φωτογραφίες rethemnosnews.grgoodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση