HomeΚΟΣΜΟΣΚορωνοϊός -Βρετανία: 186 νέοι θάνατοι στη χώρα

Κορωνοϊός -Βρετανία: 186 νέοι θάνατοι στη χώρα

Μειώνεται ο αριθμός των νοσηλευθέντων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο αριθμός των θανάτων σε περιστατικά με κορωνοϊό που καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο σε όλους τους χώρους στη Βρετανία είναι 186 και ο συνολικός αριθμός τους έχει φτάσει τους 43.414.

Επιπλέον, νέα θετικά περιστατικά κορωνοϊού μετά από διαγνωστικό τεστ ήταν 1.004 την τελευταία ημέρα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Ο νέος απολογισμός έρχεται μια μέρα μετά τα φαινόμενα συνωστισμού σε παραλία της Βρετανίας.

Μειώνεται καθημερινά ο αριθμός των νοσηλευθέντων με κορωνοϊό

Έρευνα που διεξήγαγε το Κέντρο εφαρμοσμένης Ιατρικής του πανεπιστημίου της Οξφόρδης γύρω από τους θανάτους σε νοσοκομεία της Αγγλίας έδειξε ότι ο αριθμός των νοσηλευόμενων με κορωνοϊό μειώνεται κατά 2,4% καθημερινά και ότι πέφτει στο μισό κάθε 29 μέρες. Ο αριθμός των θανάτων μειώνεται κατά 4,3% καθημερινά και πέφτει στο μισό κάθε 16 μέρες.

Διαπιστώνεται επίσης ότι το ποσοστό θανάτου σε μία συγκεκριμένη μέρα, στις 2 Απριλίου, που θεωρείται ότι ήταν η κορύφωση της επιδημίας του κορωνοϊού στην Αγγλία, το ποσοστό θνησιμότητας ήταν 6% (καταγράφηκαν 644 θάνατοι ανάμεσα σε 10.737 νοσηλευόμενους με Covid-19). Αντίστοιχα, την 15η Ιουνίου το ποσοστό θνησιμότητας έπεσε στο 1,5% (έτσι καταγράφηκαν 50 θάνατοι ανάμεσα σε 3.270 νοσηλευόμενους με Covid-19).

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση