HomeHL-9Κάθοδος υπουργών στην… Κρήτη – Η αρχή γίνεται με Χαρδαλιά και Χρυσοχοΐδη

Κάθοδος υπουργών στην… Κρήτη – Η αρχή γίνεται με Χαρδαλιά και Χρυσοχοΐδη

Έπεται επίσκεψη και του Χάρη Θεοχάρη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υπουργική… απόβαση στην Κρήτη αναμένεται από αύριο μέχρι και τα μέσα της προσεχής βδομάδας.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, αύριο Σάββατο αναμένεται στο νησί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς προκειμένου να επισκεφτεί τα δύο αεροδρόμια, Χανίων και Ηρακλείου, που ανοίγουν τις πτήσεις εξωτερικού.

Η επίσκεψή του γίνεται στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλα τα 18 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας με στόχο να συντονίσει όλες τις διαδικασίες ασφαλούς έναρξης λειτουργίας τους, σε συνεργασία με τις κατά τόπους αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμά του ο κ. Χαρδαλιάς θα επισκεφτεί στις 12 το μεσημέρι το αεροδρόμιο Χανίων και στις 4.30 το απόγευμα θα βρεθεί στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.

Στον Μυλοπόταμο ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Παράλληλα, αύριο αναμένεται να βρεθεί στην Κρήτη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο νησί και μεταβαίνει στον Μυλοπόταμο.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει συναντήσεις με την δημοτική αρχή των Ανωγείων ενώ θα πραγματοποιήσει επαφές και με φορείς του Μυλοποτάμου.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης, παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που είχε πραγματοποιηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερθεί στα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί στον Μυλοπόταμο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου ενώ υπογράμμισε πως «δεν είναι λεβεντιά η βεντέτα και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών τέτοιου ύφους στον ορεινό Μυλοπόταμο».

Πληροφορίες για κάθοδο του Χάρη Θεοχάρη

Τα όσα συμβαίνουν τελευταία στην Κρήτη ως προς την επανεκκίνηση του τουρισμού αλλά και τις δυσκολίες που έχουν ανακύψει φαίνεται πως είναι η αφορμή για να πάρει την απόφαση ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης στο να κάνει μία επίσκεψη στο νησί.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Θεοχάρης αναμένεται να βρεθεί στην Κρήτη την προσεχή Πέμπτη όπου θα έχει σειρά επαφών με φορείς του τουρισμού.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση