HomeHL-9Εγκληματική οργάνωση παραγωγής μαϊμού αρωμάτων: Ελεύθερο και το 7ο μέλος

Εγκληματική οργάνωση παραγωγής μαϊμού αρωμάτων: Ελεύθερο και το 7ο μέλος

Του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς κάποια έκπληξη ολοκληρώθηκε η απολογία του 7ου μέλους της εγκληματικής οργάνωσης που ασχολούνταν με παραγωγή μαϊμού κολόνιας αλλά και άλλων προϊόντων.

Πρόκειται για τον άνδρα από την Αθήνα που φέρεται να είχε τον ρόλο του προμηθευτή των πρώτων υλών για την παρασκευή των μαϊμού αρωμάτων στο παράνομο εργαστήριο που εντοπίστηκε στο Ηράκλειο.

Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή. Ωστόσο του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι όπως η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και η εμφάνισή του ανά μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι χθες αφέθηκαν επίσης ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες.

Στους έξι επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την χώρα καθώς και να παρουσιάζονται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Σε δύο μόνο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση. Στον βασικό κατηγορούμενο 15 χιλιάδες ευρώ και σε μία γυναίκα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 37χρονος φαίνεται πως είχε ενοικιάσει μία αποθήκη που βρίσκεται στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών και την είχε μετατρέψει σε εργαστήριο παρασκευής «μαϊμού» κολόνιας.

Εκεί εργάζονταν σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών οι υπόλοιποι συλληφθέντες οι οποίοι και έφτιαχναν τις «μαϊμού» κολόνιες.

Παράλληλα, η αποθήκη χρησιμοποιούνταν και για χώρο φύλαξης των υπόλοιπων «μαϊμού» προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αρχών μέσα στην αποθήκη/ εργαστήριο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πάνω από ένα εκατομμύριο γυάλινες συσκευασίες επώνυμων εταιρών αρωμάτων, 1.200 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης (που χρησιμοποιούνταν για την παράνομη Παρασκευή αρωμάτων), κοντά στο ένα εκατομμύριο καπάκια και ένα εκατομμύριο βαποριζατέρ, κοντά στα 800.000 κουτιά συσκευασίες και χιλιάδες άλλα υλικά συσκευασία καθώς και 2.000 συσκευασίες του ενός γραμμαρίου εμπορικής κάνναβης.

Μάλιστα, την ώρα του ελέγχου οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα άτομα που έφτιαχναν κολόνιες μαϊμού οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση