HomeΕΛΛΑΔΑΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Διαδικτυακές Ημερίδες Ενημέρωσης (Virtual Open Days) του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι Διαδικτυακές Ημερίδες Ενημέρωσης (Virtual Open Days) του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαδικτυακές ημερίδες ενημέρωσης (Virtual Open Days) που για πρώτη φορά διοργάνωσε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), το μοναδικό πανεπιστήμιο της χώρας με εξειδίκευση στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Οι ημερίδες που διεξήχθησαν στις 23, 24 και 25 Ιουνίου 2020 για την παρουσίαση των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών που προσφέρουν οι τρεις Σχολές του ΑΠΚΥ (Σχολή Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης, Σχολή Θετικών & Εφαρμοσμένων Επιστημών), ήταν ανοικτές στο ευρύ κοινό και στους υποψήφιους φοιτητές και μεταδόθηκαν διαδικτυακά (live streaming) στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube και στη σελίδα του στο Facebook.

Στόχος των ημερίδων ήταν η παρουσίαση της ευέλικτης εκπαιδευτικής μεθοδολογίας του ΑΠΚΥ, των πλεονεκτημάτων φοίτησης στο δημόσιο ψηφιακό πανεπιστήμιο της Κύπρου και της δυνατότητας ποιοτικών και αναγνωρισμένων σπουδών εξ αποστάσεως στον προσωπικό χώρο και χρόνο του καθενός και της καθεμιάς από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το ΑΠΚΥ, στο πλαίσιο της πρωτοπορίας και της ετοιμότητάς του να σχεδιάζει νέα προγράμματα σπουδών που να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της εποχής και στις τρέχουσες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 προσφέρει τέσσερα (4) νέα καινοτόμα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

 Τις διαδικτυακές ημερίδες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τις παρακολουθήσουν στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΑΠΚΥ ως εξής:

Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών

Σχολή Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης

Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών

 Έως τις 30 Ιουνίου 2020 γίνονται δεκτές αιτήσεις εισδοχής σε όλα τα προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 (έναρξη φοίτησης τον προσεχή Σεπτέμβριο) αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου του ΑΠΚΥ στο www.ouc.ac.cy. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο στο +357 22411600/711 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected].

Διαφήμιση
Διαφήμιση