HomeΕΛΛΑΔΑΒρήκαν δουλειά στη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε

Βρήκαν δουλειά στη μητέρα της 9χρονης που λιποθύμησε

Σε εταιρεία ενέργειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ ευχάριστα είναι τα νέα για την οικογένεια της 9χρονης μαθήτριας που πριν από δύο ημέρες λιποθύμησε από την πείνα στη Ρόδο, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα της κατάφερε να βρει δουλειά.

Η γυναίκα, που ζει χωρίς σύζυγο και μεγαλώνει μόνη της τα δύο παιδιά της, ήταν άνεργη από το περασμένο καλοκαίρι, καθώς είναι ξενοδοχοϋπάλληλος και λόγω της πανδημίας, δεν κατάφερε τη φετινή σεζόν να βρει κάποια δουλειά σε τουριστικό κατάλυμα.

Όταν δυστυχώς τα πράγματα έφτασαν στο απροχώρητο και το 9χρονο παιδί λιποθύμησε από την πείνα, η ιστορία έλαβε μεγάλες διαστάσεις και τελικά, με ενέργειες του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Γιώργου Σταμάτη, η άνεργη μητέρα βρήκε δουλειά, ώστε να μπορεί να μεγαλώσει τα παιδιά της.

Η δουλειά, όπως λένε οι πληροφορίες, αφορά σε εταιρεία ενέργειας με έδρα την Αθήνα και η γυναίκα θα εργάζεται με τηλεργασία, ενώ θα λαμβάνει τον κατώτατο μισθό των 650 ευρώ μαζί με τα προβλεπόμενα επιδόματα παιδιών.
Υπενθυμίζεται πως η μητέρα ευχαρίστησε σήμερα μέσα από την πρωινή εκπομπή του OPEN tv, τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, ο οποίος τής τηλεφώνησε και της εξέφρασε τη λύπη του για το θλιβερό περιστατικό.

Πηγή: thetoc.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση