HomePost ItΤο Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη

Το Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη

Με Κοινοβουλευτική Αναφορά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με Κοινοβουλευτική Αναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης φέρνει στη Βουλή για μια ακόμα φορά, το οραματικό έργο του Πάρκου Κυκλικής Οικονομίας στο Ηράκλειο.

Ο Χάρης Μαμουλάκης, καταθέτοντας τη σχετική επιστολή του Δήμου Ηρακλείου και του Ενιαίου Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Κρήτης, που αναφέρεται στην αίτηση προέγκρισης, στο πλαίσιο εκπόνησης του Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού (ΕΠΣ) για την χωροθέτηση του Πάρκου Κυκλικής Οικονομίας Ηρακλείου, ζητάει ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό για τις ενέργειές του.

«Το Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας, ένα οραματικό έργο για την Κρήτη που πρόκειται να δημιουργηθεί στα ανατολικά του Ηρακλείου, στη θέση «Μαύρος Σπήλιος», θα φέρει πολλά και πολύ σημαντικά οφέλη για τον τόπο μας» αναφέρει σε δήλωσή του ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Η Κυβέρνηση της ΝΔ, δυστυχώς, δεν έχει επιδείξει την ανάλογη προσοχή στο συγκεκριμένο έργο. Γι’ αυτό και συνεχίζουμε να πιέζουμε, έτσι ώστε να «αφυπνίσουμε» τον κ. Υπουργό, να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα και να δώσει τις απαιτούμενες λύσεις».

Υπενθυμίζεται ότι τον Απρίλιο του 2020, ο Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, με την συνυπογραφή των πρώην Υπουργών και Τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλου και Νίκου Παππά, είχε ζητήσει με Ερώτησή του προς τον Υπ. Περιβάλλοντος & Ενέργειας, τη χρηματοδότηση της Μονάδας Επεξεργασίας και Ανάκτησης – Μ.Ε.Α. των αστικών στερεών αποβλήτων των Δήμων Ηρακλείου και Μαλεβιζίου, που περιλαμβάνεται στο Πάρκο Κυκλικής Οικονομίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση