HomeHL-SportsΠερικλής Παπαπαναγής: «Στοχεύουμε στην απόδοση και στον χαρακτήρα ενόψει και της επόμενης σεζόν»

Περικλής Παπαπαναγής: «Στοχεύουμε στην απόδοση και στον χαρακτήρα ενόψει και της επόμενης σεζόν»

Ο συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στον ΟΦΗ μίλησε για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό και για τη δουλειά που γίνεται στους Κρητικούς ενόψει και της επόμενης σεζόν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε ο Περικλής Παπαπαναγής στην κάμερα του ΟΦΗ TV:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Είναι το τέταρτο παιχνίδι στη σειρά. Το δεύτερο εντός έδρας. Για εμάς δεν αλλάζει κάτι.

Το έχουμε πει και το λέμε συνέχεια, ότι τα πλέι οφ για εμάς είναι μια ωραία ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, να δημιουργήσουμε χαρακτήρα μέσα από πάρα πολύ ανταγωνιστικούς αντιπάλους, οπότε το αντιμετωπίζουμε με την ίδια προσέγγιση όπως και τα προηγούμενα.

Έχοντας κύριο μέλημα την υγεία των παικτών και βέβαια εκείνο που παραμένει και πάντα σε όλα τα παιχνίδια θα μείνει στοχεύουμε στην απόδοση στην αγωνιστικότητα μας, το οποίο πιθανόν θα αυξήσει τις πιθανότητες για ένα καλύτερο αποτέλεσμα»

Για το γεγονός ότι μέχρι στιγμής ο ΟΦΗ δεν έχει πάρει βαθμό στα πλέι οφ: «Όλος ο πλανήτης αυτή τη στιγμή ζει μια ιδιαιτερότητα. Έτσι κι εμείς προσπαθούμε να συνδέσουμε τις δύο χρονιές. Αυτή που τελειώνει με την επόμενη, η οποία τελειώνει κάπως ανώμαλα, λόγω του ιού.

Το γεγονός ότι δεν έχουμε πάρει βαθμούς, όχι δεν μας αφορά, μας αφορά σαφέστατα, αλλά δεν είναι κάτι που μας ανησυχεί. Άρα πάντα με την ίδια λογική, στοχεύοντας για ακόμα μία φορά στην απόδοση, αλλά και στην δημιουργία του χαρακτήρα, τα οποία όλα αυτά θα είναι εφόδια για την επόμενη χρονιά».

  Για το βαρύ πρόγραμμα που ξεκινά από το Σάββατο και μετά: «Είναι γεγονός ότι αρχής γενομένης από το Σάββατο και για όλο τον υπόλοιπο καιρό, μπαίνουμε σε ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια.
Είναι μια καλή ευκαιρία γιατί θα παίξουν όλα τα παιδιά και θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε και το βάθος του ρόστερ μας. Εκείνο που είναι μέλημα μας μέσα από αυτά τα παιχνίδια είναι να φύγουμε όλοι υγιείς, έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη χρονιά.
Παρόλο που είναι βαρύ το πρόγραμμα και για την ιδιαιτερότητα της εποχής, ίσως αυτό το καθιστά ακόμα πιο δύσκολο, ίσως πάλι αυτό για εμάς είναι μια ευκαιρία να μετρήσουμε δυνάμεις και να δοκιμάσουμε πράγματα.Όλες οι δυσκολίες κρύβουν και ευκαιρίες.Οπότε για εμάς είναι μια ακόμα ωραία πρόκληση».
Διαφήμιση
Διαφήμιση