HomeHL-9Δύο φυτείες εντοπίστηκαν στο Μαλεβίζι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Δύο φυτείες εντοπίστηκαν στο Μαλεβίζι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Με τη συνδρομή και του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν συνολικά δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν τριακόσια οχτώ (308) δενδρύλλια κάνναβης.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, αστυνομικοί των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς και αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης, σε ορεινές και δασικές εκτάσεις του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου καλλιεργούντο επιμελώς και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά 308 δενδρύλλια κάνναβης, στο στάδιο της ανάπτυξης ύψους έως και 1,5 μέτρων.

Τα δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση