HomeHL-TOPΕλεύθεροι για τα μαϊμού αρώματα

Ελεύθεροι για τα μαϊμού αρώματα

Τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Ηρακλείου, οι 6 από τους 7 συλληφθέντες που κατηγορούνται για το εργαστήριο παρασκευής «μαϊμού» κολόνιας. Ο έβδομος αναμένεται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Στους έξι επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από την χώρα καθώς και να παρουσιάζονται μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Σε δύο μόνο επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση. Στον βασικό κατηγορούμενο 15 χιλιάδες ευρώ και σε μία γυναίκα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο 37χρονος φαίνεται πως είχε ενοικιάσει μία αποθήκη που βρίσκεται στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών και την είχε μετατρέψει σε εργαστήριο παρασκευής «μαϊμού» κολόνιας.

Εκεί εργάζονταν σύμφωνα με τα στοιχεία των αρχών οι υπόλοιποι συλληφθέντες οι οποίοι και έφτιαχναν τις «μαϊμού» κολόνιες.

Παράλληλα, η αποθήκη χρησιμοποιούνταν και για χώρο φύλαξης των υπόλοιπων «μαϊμού» προϊόντων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας των αρχών μέσα στην αποθήκη/ εργαστήριο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Πάνω από ένα εκατομμύριο γυάλινες συσκευασίες επώνυμων εταιρών αρωμάτων, 1.200 λίτρα αιθυλικής αλκοόλης (που χρησιμοποιούνταν για την παράνομη Παρασκευή αρωμάτων), κοντά στο ένα εκατομμύριο καπάκια και ένα εκατομμύριο βαποριζατέρ, κοντά στα 800.000 κουτιά συσκευασίες και χιλιάδες άλλα υλικά συσκευασία καθώς και 2.000 συσκευασίες του ενός γραμμαρίου εμπορικής κάνναβης.

Μάλιστα, την ώρα του ελέγχου οι αστυνομικοί βρήκαν τέσσερα άτομα που έφτιαχναν κολόνιες μαϊμού οι οποίοι και συνελήφθησαν.

https://www.youtube.com/watch?v=8KPmB3mLi00&feature=emb_logo

Δείτε σε βίντεο πώς καταστρέφονται 1.000.000 συσκευασίες μαϊμού αρωμάτων

Το protothema.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας διαχείρισης αποβλήτων «Polyeco» όπου αυτές τις μέρες καταστρέφονται 1.000.000 συσκευασίες μαϊμού αρωμάτων, μαζί με «επώνυμες» τσάντες και αξεσουάρ.

Πρόκειται για κατασχεθέντα είδη που χρειάστηκαν να φορτωθούν σε 30 νταλίκες για να μεταφερθούν από την Κρήτη στον Ασπρόπυργο. Το κύκλωμα με τα αρώματα «μαϊμού» που είχε φτιάξει πάνω από 1 εκατ. συσκευασίες σε παράνομο εργαστήρι στο Ηράκλειο Κρήτης εξάρθρωσε το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛΑΣ σε συνεργασία με το ΣΔΟΕ.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=46Fqs1k44pg

Διαφήμιση
Διαφήμιση