HomePost ItΣτο πλευρό των κατοίκων που πλήττονται από τις προχειρότητες του νέου αεροδρομίου Καστελλίου ο Χάρης Μαμουλάκης

Στο πλευρό των κατοίκων που πλήττονται από τις προχειρότητες του νέου αεροδρομίου Καστελλίου ο Χάρης Μαμουλάκης

Επισκέφτηκε τα Ρουσοχώρια και συνομίλησε με κατοίκους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα Ρουσσοχώρια, στο πλευρό των κατοίκων και των τοπικών φορέων που πλήττονται από την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση της ΝΔ το έργο κατασκευής του νέου αεροδρομίου Καστελλίου, βρέθηκαν οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Χάρης Μαμουλάκης, Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης.

Συμμετέχοντας στην ανοικτή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου από τον νεοσύστατο Σύλλογο Αντιμετώπισης Αποκατάστασης Προβλημάτων, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη, τοπικών φορέων και κατοίκων της περιοχής, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης τόνισε σε δήλωσή του: «Η Κυβέρνηση ΝΔ οφείλει να ασχοληθεί σοβαρά και υπεύθυνα με τα προβλήματα που έχουν προκύψει στο έργο του νέου αεροδρομίου, να ακούσει κατοίκους και φορείς και να δώσει αξιόπιστες και ουσιαστικές λύσεις. Από την πλευρά μας, σκοπεύουμε να αναδείξουμε κάθε ζήτημα που επηρεάζει αρνητικά την τοπική κοινωνία, όλα τα δίκαια αιτήματα που έχουν κατατεθεί και αφορούν σε σημαντικές παραμέτρους του έργου.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση