HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών»

Γιώργος Σίμος: «Κρατάμε την προσπάθεια των παικτών»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολύ κοντά στο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα έφτασε το βράδυ του Σαββάτου  ο ΟΦΗ ο οποίος ηττήθηκε με 3-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας 1.

Οι Κρητικοί αν και προηγήθηκαν και μέχρι το τέλος κρατούσαν την ισοπαλία δεν τα κατάφεραν, με τον προπονητή τους Γιώργο Σίμο να τονίζει με δηλώσεις του στο PAOK TV ότι η ομάδα του χτίζει προσωπικότητα από τέτοια ματς.

Παράλληλα έκανε λόγο για μία δυνατή προσπάθεια από πλευράς των ποδοσφαιριστών του, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Γιόσιπ Μίσιτς του ΠΑΟΚ, ευχόμενος να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίμου:

«Νομίζω έγινε ένας καλός αγώνας, η ομάδα μας έκανε μια δυνατή προσπάθεια. Αυτοί οι αγώνες θα μας βοηθήσουν να φτιάξουμε την προσωπικότητα μας.

Αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των παικτών μας.

Υπάρχουν πέντε αγώνες, είναι λίγο δύσκολη η περίοδος που διανύουμε, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την καλύτερη εικόνα που μπορούμε, να πάρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούμε και πάνω απ’ όλα να είναι όλοι οι παίκτες μας υγιείς.

Θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στον Μίσιτς, να είναι γερός και να επιστρέψει γρήγορα στο γήπεδο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση