HomeΚΡΗΤΗΕθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή της Αγίας Τριάδος

Εθελοντική δράση καθαρισμού στην περιοχή της Αγίας Τριάδος

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ένωση Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης (ΕΝΚΑ Κρήτης) στο πλαίσιο του υλοποιούμενου προγράμματος «Στέγαση και Εργασία για τους Αστέγους» πραγματοποίησε εθελοντική δράση καθαρισμού στην υποδειχθείσα περιοχή της «Αγίας Τριάδας», από την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ηρακλείου.

Στη δράση συμμετείχαν εθελοντικά τα άτομα που υποστηρίζονται από το εν λόγω πρόγραμμα, ενώ ο κατάλληλος εξοπλισμός για την απομάκρυνση των σκουπιδιών και για την εκρίζωση της άγριας βλάστησης από τα πλακόστρωτα της περιοχής χορηγήθηκαν από τον δήμο Ηρακλείου.

Τη δράση του εθελοντικού καθαρισμού παρακολούθησαν και συντόνισαν τις εργασίες, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Περιφέρειας Κρήτης, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προέδρου κυρίου Νίκου Τζανάκη, η Κοινωνική λειτουργός του φορέα σε συνεργασία με τα διοικητικά στελέχη.

Στη περιοχή της εθελοντικής παρέμβασης παραβρέθηκαν πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ¨Αγίας Τριάδας¨ κ. Χούπας Συμεών και ο επόπτης καθαριότητας του Δήμου κ. Δημητρίου Λεωνίδας μαζί με άτομα από τα συνεργεία καθαριότητας του δήμου Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση