Συνελήφθη τελικά ο οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας ο οποίος είχε προσαχθεί  στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, αρχικά, ως πιθανά εμπλεκόμενος, στο τροχαίο, με θύμα τον 33χρονο πιλότο της Πολεμικής Αεροπορίας, Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Πρόκειται για ένα 31χρονο άνδρα, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα καθώς εξετάζεται ο βαθμός εμπλοκής του στο μοιραίο δυστύχημα με τους άνδρες της Τροχαίας, να εξετάζουν προσεκτικά όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες του τροχαίου.

Να σημειωθεί ότι οι αρχές μετά την αυτοψία που έκαναν στο σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, στη λεωφόρο Σούδας στα Χανιά, προχώρησαν σε περαιτέρω ενέργειες όπως, η απόκτηση υλικού, από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Το βίντεο αυτό μάλιστα θα συμπεριληφθεί στη δικογραφία καθώς δίνει σημαντικές πληροφορίες για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ανείπωτος θρήνος

Ανείπωτος είναι ο θρήνος τόσο στην Πολεμική Αεροπορία όσο και στο Καστέλι εξαιτίας του θανάτου του 33χρονου, υποσμηναγού και πιλότου της ομάδας «Ζευς» Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Ο 33χρονος Μανώλης Γαρεφαλάκης είχε καταγωγή από το Καστέλι και όλοι όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια στη ζώη.

Μάλιστα, η Ενορία του Αγίου Αντωνίου με ανάρτησή της έκανε λόγο για βαρύ και ανείπωτο θρήνο ενώ όπως αναφέρει η σημαία του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου θα κυματίζει μεσίστια μέχρι την ημέρα της ταφής του άτυχου 33χρονου, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Aύριο το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο θα πουν στον Μανώλη Γαρεφαλακη αύριο, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του στο Καστέλι, στις 4μμ. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου.

Ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας

Για το τραγικό συμβάν μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση