HomeΚΡΗΤΗΤο νερό ZARO’S στηρίζει το θερινό σινεμά και τον πολιτισμό ενισχύοντας τη λειτουργία του δημοτικού σινεμά «ΒΗΘΛΕΕΜ»

Το νερό ZARO’S στηρίζει το θερινό σινεμά και τον πολιτισμό ενισχύοντας τη λειτουργία του δημοτικού σινεμά «ΒΗΘΛΕΕΜ»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από την πρώτη στιγμή, το ZARO’S, το μοναδικό φυσικό μεταλλικό νερό της Κρήτης, στηρίζει σταθερά δράσεις και πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό. Ειδικά σε μια περίοδο όπου τα περιοριστικά μέτρα από την κρίση της πανδημίας έπληξαν έντονα και τον κλάδο του πολιτισμού, η στήριξη εστιών πολιτισμού, όπως τα θερινά σινεμά, είναι ακόμα πιο κρίσιμη και σημαντική.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ZARO’S, βρίσκεται ως χορηγός προγράμματος δίπλα στον Δήμο Ηρακλείου και τον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΒΗΘΛΕΕΜ» που άνοιξε τις πόρτες του την Δευτέρα 15 Ιουνίου για τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες.

Επισημαίνεται ότι το σύνολο των υγειονομικών μέτρων και των αντίστοιχων πρωτοκόλλων τηρείται αυστηρά, ενώ υπάρχουν κενά ανάμεσα σε 2 καθίσματα στα οποία έχουν τοποθετηθεί τραπεζάκια. Επίσης σύμφωνα  με τους καινούργιους κανονισμούς δεν θα υπάρχει διάλειμμα και το κυλικείο θα είναι ανοικτό καθ΄ όλη την διάρκεια της προβολής.

Αδιαμφισβήτητα, τα μέτρα αυτά καθιστούν τα θερινά σινεμά ως μια από τις ασφαλείς επιλογές ψυχαγωγίας στη μετα-καραντίνα περίοδο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 29 ταινίες μεγάλου μήκους και ολοκληρώνεται στις 16 Σεπτεμβρίου. Οι προβολές τον Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο ξεκινούν στις 21:30 ενώ τον Σεπτέμβριο στις 21:00. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο οι προβολές θα είναι διπλές (21:30 και 23:30) ενώ κάθε Κυριακή, θα είναι κλειστά. Το εισιτήριο διατηρείται στα 3€.

ikona_viber_2020-06-19_17-42-25

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση