HomeHL-TOPΝέα στοιχεία για το θανατηφόρο που στοίχισε τη ζωή στον 33χρονο υποσμηναγό

Νέα στοιχεία για το θανατηφόρο που στοίχισε τη ζωή στον 33χρονο υποσμηναγό

Τι εξετάζουν οι αρχές- Αύριο στις 4 μ.μ το τελευταίο αντίο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες στα Χανιά και στοίχισε τη ζωή στον 33χρονο υποσμηναγό και πιλότο της ομάδος «Ζευς» Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι άνδρες της αστυνομίας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ως προς τις συνθήκες του τροχαίου ενώ το επικρατέστερο σενάριο φαίνεται πως είναι η εμπλοκή ενός οδηγού μοτοσικλέτας.

Οι αρχές μετά την αυτοψία που έκαναν στον σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, στη λεωφόρο Σούδα, προχώρησαν σε περαιτέρω ενέργειες όπως η απόκτηση υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Την ίδια ώρα, το eparxies.gr, αναφέρει πως έχει ήδη προσαχθεί ένα άτομο στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων που πιθανότατα εμπλέκεται στο συγκεκριμένο τροχαίο.

Ανείπωτος θρήνος

Ανείπωτος είναι ο θρήνος τόσο στην Πολεμική Αεροπορία όσο και στο Καστέλι εξαιτίας του θανάτου του 33χρονου, υποσμηναγού και πιλότου της ομάδας «Ζευς» Μανώλη Γαρεφαλάκη.

Ο 33χρονος Μανώλης Γαρεφαλάκης είχε καταγωγή από το Καστέλι και όλοι όσοι τον γνώριζαν δεν μπορούν να πιστέψουν πως δεν είναι πια στη ζώη.

Μάλιστα, η Ενορία του Αγίου Αντωνίου με ανάρτησή της έκανε λόγο για βαρύ και ανείπωτο θρήνο ενώ όπως αναφέρει η σημαία του Ιερού Ναού του Αγίου Αντωνίου θα κυματίζει μεσίστια μέχρι την ημέρα της ταφής του άτυχου 33χρονου, ως ελάχιστο φόρο τιμής.

Aύριο το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο θα πουν στον Μανώλη Γαρεφαλακη αύριο, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του στο Καστέλι, στις 4μμ.

Ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας

Για το τραγικό συμβάν μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση και το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 23:30, ο Σμηναγός (Ι) Ε. Γ., 33 ετών, που υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας εκφράζει τη λύπη για την απώλεια του συναδέλφου και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση