HomeHL-TOPΤραγωδία στην άσφαλτο – Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία

Τραγωδία στην άσφαλτο – Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία

Νεκρός 33χρονος υποσμηναγός, μέλος της ομάδας επιδείξεων ΖΕΥΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θρήνος στην Πολεμική Αεροπορία από το χαμό ενός 33χρονου πιλότου που το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο πρόωρα και άδικα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στα Χανιά.

Ο άτυχος άνδρας οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην Λεωφόρο Σούδας και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να διαπιστώνουν απλώς το θάνατο του.

Η Τροχαία Χανίων διενεργεί έρευνες για τις συνθήκες που προκάλεσαν το τροχαίο ενώ δεν αποκλείεται και η εμπλοκή μηχανής μικρότερου κυβισμού.

Ο 33χρονος, ήταν μέλος της οικογένειας των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, μέλος της ομάδας επιδείξεων ΖΕΥΣ και υπηρετούσε στην 115 Πτέρυγα Μάχης με καταγωγή από το Καστέλλι Πεδιάδος.
tn_garefalakis_ratio
Ποιος ήταν ο Υποσμηναγός Εμμανουήλ Γαρεφαλάκης

O Υποσμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Γαρεφαλακης είναι Αφηγητής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 «ΖΕΥΣ».

Εισήχθη στη Σχολή Ικάρων το 2006. Το 2012, τοποθετήθηκε στην 116ΠΜ/336 Μοίρα σε αεροσκάφη Α-7Ε Corsair ΙΙ, ενώ το 2014 τοποθετήθηκε στην 115ΠΜ/ΣΜΕΤ σε αεροσκάφη F-16 Block52+. Από το 2015 υπηρετεί στην 343 Μοίρα. Έχει περισσότερες από 700 ώρες πτήσης, από τις οποίες οι 500 είναι σε αεροσκάφη F-16.

Ο Πρόεδρος του Ε.ΣΥ.ΠΡΟ.Τ.Α (Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων) Γιάννης Λιονάκης αναφέρθηκε στο δρόμο καρμανιόλα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση