HomeΕΛΛΑΔΑΗ Αστυνομία για τον ψευτογιατρό: Οποιοσδήποτε πολίτης έχει να καταθέσει στοιχεία να επικοινωνήσει

Η Αστυνομία για τον ψευτογιατρό: Οποιοσδήποτε πολίτης έχει να καταθέσει στοιχεία να επικοινωνήσει

Άνθρωπος-«σκιά» ο ψευτογιατρός ο οποίος κατηγορείται

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής καλεί όλους όσοι έχουν να καταθέσουν στοιχεία για την υπόθεση εξαπάτησης με τον 47χρονο ψευτογιατρό να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 210-6476183, 210-6476187 και 210-6411111.

Aνθρωπος-«σκιά» φαίνεται ότι ήταν ο ψευτογιατρός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία κατά συρροή καθώς από τις πράξεις του έχουν χάσει τη ζωή του δύο παιδιά, ηλικίας 14 και 16 ετών, καθώς και ένας 76χρονος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 47χρονος που συνελήφθη στο σπίτι του στο Κορωπί την Τρίτη δεν είχε υποβάλει φορολογική δήλωση από το 2012, δεν διέθετε πιστωτικές κάρτες ενώ δεν είχε και λογαριασμούς στα social media. Η μοναδική του «εμπλοκή» με τις αρχές ήταν μια απαγόρευση εξόδου που του είχε επιβληθεί από το 2016 για υπόθεση που αφορούσε απατη σε βάρος επιχειρηματία.

Το κουβάρι για τη σύλληψη του αδίστακτου απατεώνα άρχισε να ξετυλίγεται τον Μάιο του 2019 όταν οι οικογένειες των δύο παιδιών που έχασαν τη ζωή τους, από τις Σέρρες και την Κω, προσήλθαν στην αστυνομία δια του δικηγόρου τους και κατήγγειλαν ότι «τα παιδιά μας έφυγαν άδικα από έναν απατεώνα γιατρό» λέγοντας στους αστυνομικούς ότι ο εν λόγω «γιατρός» ονομάζεται Κόντος Νικόλαος.

Η αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε από εκείνη τη στιγμή αρχικά προσέκρουσε σε «τοίχο» καθώς ο 47χρονος ήταν «σκιά» αφού, μεταξύ άλλων, δεν είχε δικό του ιατρείο αλλά χρησιμοποιούσε χώρους χώρους άλλων -κανονικών- γιατρών.

Τον Απρίλιο του 2020, όμως, το όνομα «Κόντος Νικόλαος» εμφανίστηκε στα ραντάρ των αρχών λόγω μιας επιταγής που έφτασε από τον 47χρονο σε ιδωτικό σχολείο των νοτίων προαστίων προκειμένου να πληρώσει τα δίδκατρα των παιδιών του και έφερε το όνομά του. Η επιταγή αυτή δόθηκε από το σχολείο σε ένα τρίτο πρόσωπο το οποίο ενημέρωσε τις αρχές.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση