HomeHL-SportsMε δύο νέες απουσίες o ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη

Mε δύο νέες απουσίες o ΟΦΗ στη Θεσσαλονίκη

Δύο νέες απουσίες προέκυψαν για τον ΟΦΗ εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (220:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σίμος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο Κουτρουμπή και Νίκο Μαρινάκη.

Ο πρώτος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Ηρακλειώτης αμυντικός ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς θα γίνει την Παρασκευή  στη Θεσσαλονίκη.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ για την τελευταία προπόνηση και την αποστολή έχει ως εξής:

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Πέμπτης  στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας επί κρητικού εδάφους, για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου  με τον ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός αποστολής, όπως και ο Νίκος Μαρινάκης, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο Felipe Souza ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ατομικό πρόγραμμα και οι Κοσμάς Τσιλιανίδης και Γιάννης Δερμιτζάκης έκαναν θεραπεία.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής, ασκήσεις με τελειώματα και στατικές φάσεις.

Στην 20μελή αποστολή που θα αναχωρήσει από το Ηράκλειο με προορισμό τη Θεσσαλονίκη το πρωί της Παρασκευής, συμπεριλήφθηκαν οι: Γουόλι, Σωτηρίου, Σακόρ, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέντο, Ζοάο Βίκτορ, Βαφέας, Γιαννούλης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Περδίκης, Νοικοκυράκης.

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, στις 18:00 το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη.

ofi

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση